Plague Inc. - Το παιχνίδι που σε βάζει στον έλεγχο της πανδημίας με στόχο να «τελειώσεις» την ανθρωπότητα

free android plague inc

Ένα από τα καλύτερα mobile παιχνίδια των τελευταίων χρόνων είναι το Plague Inc. Πρόκειται για ένα παιχνίδι στρατηγικής, το οποίο είναι αρκετά πρωτότυπο και -δυστυχώς- επίκαιρο. Ο τίτλος μάς βάζει στη θέση του ελέγχου ενός φονικού ιού, με στόχο να είναι η πλήρης καταστροφή της ανθρωπότητας.

Εμείς ελέγχουμε τον ιό, από την εξέλιξή του μέχρι και την μετάλλαξη. Το πως ο ιός θα αρχίσει να μεταδίδεται έχει να κάνει με τον τύπο του ιού, και όσο πιο γρήγορα «τελειώσουμε» τον κόσμο τόσο καλύτερο θα είναι το σκορ μας.
Αξίζει να αναφερθεί πως ο τίτλος προ-υπήρχε της πραγματικής πανδημίας που αντιμετωπίζουμε, η οποία όμως έφερε και πάλι το Plague Inc στο προσκήνιο. Εκατομμύρια λήψεις, θετικές κριτικές, αναφορές σε όλα τα μεγάλα μέσα, οδήγησαν το Plague Inc στη λίστα των κορυφαίων mobile παιχνιδιών.

Η ομάδα που ανέπτυξε το παιχνίδι, είδε τον ξαφνικό χαμό που έγινε και ανέπτυξε το νέο The Cure DLC, στο οποίο ο παίκτης λαμβάνει τον αντίθετο ρόλο. Προσπαθεί δηλαδή να ανακόψει μία πανδημία που έχει ξεσπάσει, παίρνοντας τις δικές του αποφάσεις και εφαρμόζοντας πολιτικές.

Η έκδοση του Plague Inc για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android είναι διαθέσιμη δωρεάν σε αντίθεση με τις πληρωμένες εκδόσεις για iOS, Nintendo Switch και υπολογιστές.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Μέγεθος:  Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Ndemic Reations
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram