PUBG Battlegrounds - Ο δημοφιλής τίτλος battle royale είναι πλέον δωρεάν διαθέσιμος για πάντα


Αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια των τελευταίων ετών, με μία τεράστια βάση από παίκτες, όρισε και έφερε στο προσκήνιο μία νέα κατηγορία. Ο λόγος για το PlayerUnknown’s Battleground, ή PUBG όπως είναι η σύντομη ονομασία του, που όπως ανακοίνωσαν οι δημιουργοί του μετατρέπεται σε free to play.

Πρόκειται για το παιχνίδι που έριξε τους παίκτες σε ένα νησί με στόχο την επιβίωση. Υπάρχει ένας κύκλος στον χάρτη ο οποίος συνεχώς μικραίνει και αυτοί πρέπει να παραμείνουν μέσα σε αυτόν σκοτώνοντας τους αντιπάλους τους και αξιοποιώντας τον εξοπλισμό που συναντούν. Μάχες σε πόλεις, σε ανοιχτό περιβάλλον, με οχήματα και πολλά άλλα είναι αυτά που έκαναν τους παίκτες να αγαπήσουν τον τίτλο. Η στρατηγική πάντα παραμένει ιδιαίτερα σημαντική προκειμένου κάποιος να φτάσει έως το τέλος του παιχνιδιού και να διεκδικήσει τη νίκη.
 
Η απόφαση να αλλάξει ο τίτλος σε free to play, σημαίνει πως ο καθένας μπορεί από σήμερα να κατεβάσει εντελώς δωρεάν την πλήρη έκδοση του PUBG για υπολογιστές και να ξεκινήσει να παίζει, μέσω του Steam. Ταυτόχρονα, θυμίζουμε πως υπάρχουν και οι εκδόσεις του PUBG για smartphone το PUBG Mobile και το PUBG New State, αλλά και το PUBG Lite για πιο αδύναμους υπολογιστές.

Λειτουργικό σύστημα: Windows
Κατασκευαστής: Krafton
Πηγή: pubg.com
Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram