Teleprompter - Εφαρμογή για προβολή κειμένου σεναρίου την ώρα της λήψης βίντεο για πιο φυσικό αποτέλεσμα

Android εφαρμογή teleprompter βίντεο
 
Είτε δημιουργείς βίντεο για το κανάλι σου στο YouTube, είτε ανεβάζεις συχνά βίντεο στα μέσα 
κοινωνικής δικτύωσης, το Teleprompter είναι μία δωρεάν εφαρμογή που θα σου λύσει στα χέρια.

Ένα από τα συχνά προβλήματα που πιθανώς αντιμετωπίζεις αφορά την ανάγνωση κάποιου σεναρίου. Αν τα βίντεό σου είναι σκηνοθετημένα, τότε είτε μαθαίνεις απέξω το σενάριο, είτε διαβάζεις την ώρα του βίντεο, κοιτώντας κάπου αλλού και όχι στην ίδια την κάμερα. Το Teleprompter έχετε να λύσει αυτό το πρόβλημα, κάνοντάς σε να κοιτάς πάντα την κάμερα και να μην νιώθεις αμηχανία απέναντι στο κοινό σου.

Όπως ακριβώς συμβαίνει και στις τηλεοπτικές παραγωγές, το Teleprompter μάς επιτρέπει να προβάλλουμε το σενάριο (ή script) στην οθόνη μας, όσο η εφαρμογή καταγράφει βίντεο. Οι προτάσεις κυλάνε ακριβώς δίπλα στην κάμερα, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να μην πάρουμε ποτέ το βλέμμα μας από αυτή. Με αυτό τον τρόπο το δείχνουμε στο κοινό μας πως μιλάμε με φυσικό τρόπο, ενώ εμείς στην πραγματικότητα διαβάζουμε το ήδη γραμμένο σενάριο, γλιτώνοντας έτσι και χρόνο, αλλά και παρουσιάζοντας ένα πιο πειστικό τελικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα, η εφαρμογή μάς αφήνει να χρησιμοποιήσουμε και την πίσω κάμερα της συσκευής για λήψη, επιτρέποντας έτσι να κάνουμε voice over την ώρα ενός βίντεο, με ένα σενάριο που ήδη υπάρχει και προβάλλεται μπροστά μας.

Έκδοση: 2.1
Μέγεθος: 43 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Pode Groups
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram