The Ramp - Απίθανα κόλπα σε ένα εντυπωσιακό δωρεάν παιχνίδι με skateboard

Skateboard smartphone game free the ramp

Παρότι τα skateboarding παιχνίδια είναι αγαπημένα, τα τελευταία χρόνια υπάρχει μία έλλειψη στη κατηγορία. Η έλλειψη αυτή μεταφέρεται και στις φορητές συσκευές, με τις αξιόλογες προσπάθειες να σπανίζουν, πόσο μάλλον τις δωρεάν.

Το The Ramp της Crescent Moon Games είναι η φωτεινή εξαίρεση και ίσως ο καταλληλότερος αντιπρόσωπος της κατηγορίας. Πρόκειται για ένα «παραδοσιακό» παιχνίδι με skateboard το οποίο διατίθεται εντελώς δωρεάν. Τα Physics του τίτλου είναι αρκετά πλούσια, με τον παίκτη να πρέπει να τα «μάθει» προκειμένου να εκτελέσει εντυπωσιακά κόλπα, αλλά και άλματα. Ο χειρισμός σε καμία περίπτωση δεν είναι απλός και απαιτεί αρκετή ακρίβεια για δύσκολες κινήσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που το The Ramp είναι ένα από τα καλύτερα mobile games για παιχνίδι με χειριστήριο. Αν έχεις κάποιο σπίτι, ακόμη και κονσόλας, αξίζει να δοκιμάσεις.

Το The Ramp έχει και έκδοση για υπολογιστές, όμως αυτή κοστίζει χρήματα. Αντίθετα, η έκδοση του The Ramp για smartphone ή tablet, με λειτουργικό σύστημα Android διατίθεται εντελώς δωρεάν, μέσω των Google Play και App Store αντίστοιχα.

Αν τα παραπάνω δεν σε έπεισαν, δες το παρακάτω trailer:
 


Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Crescent Moon Games
Πηγή: Google Play, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram