xManager - Ξεκλείδωσε το Spotify και απόλαυσε δωρεάν μουσική χωρίς διαφημίσεις στο κινητό σου

Πως να έχεις δωρεάν spotify  
 
 Μία από τις αγαπημένες μας εφαρμογές, δεν το κρύβουμε, είναι το YouTube Vanced. Αρκετές φορές σκεφτόμασταν γιατί δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο για το Spotify και πρόσφατα η αναζήτησή μας έλαβε τέλος, μόλις γνωρίσαμε το xManager.

Πριν περάσουμε στα διαδικαστικά, αξίζει να αναφέρουμε πως το xManager είναι ανοικτού κώδικα και όλος ο πηγαίος κώδικάς του έχει αναρτηθεί στο GitHub, καλύπτοντας έτσι το ζήτημα της διαφάνειας. Πίσω στις λειτουργίες του xManager, πρόκειται για ένα πρόγραμμα που διαχειρίζεται διαφορετικές εκδόσεις του Spotify. Εγκαθιστώντας κάποιες από αυτές, αποκτάμε λειτουργίες που δεν υπάρχουν -στη δωρεάν- επίσημη έκδοση της εφαρμογής του Spotify. Έτσι μπορούμε να αναπαράγουμε όποιο κομμάτι επιθυμούμε και να ακούμε τις αγαπημένες μας playlist χωρίς διαφημίσεις, εντελώς δωρεάν.

Σίγουρα οι περισσότεροι θα βρουν την εφαρμογή πάρα πολύ χρήσιμη, καθώς μέσω αυτής θα μπορέσουν να εξοικονομήσουν χρήματα, αν ακυρώσουν την τρέχουσα συνδρομή τους στο Spotify ή βελτιώσουν τη δωρεάν υπηρεσία που απολαμβάνουν, χωρίς επιπλέον κόστος. Το xManager είναι ίσως η καλύτερη λύση για «Δωρεάν Spotify».

Για να το εγκαταστήσουμε στη συσκευή μας, αρκεί να κατεβάσουμε το .apk αρχείο από την σελίδα του στο GitHub. Για να επιτραπεί αυτό θα πρέπει να έχουμε ενεργοποιήσει την εγκατάσταση εφαρμογών από τρίτες πηγές, εκτός του Google Play, μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής μας.

Τέλος, η χρήση του πραγματικού μας λογαριασμού στο Spotify δεν ενδείκνυται, καθώς δεν ξέρουμε αν το Spotify αντιδράσει σε αυτή την εφαρμογή και προχωρήσει σε αποκλεισμούς λογαριασμών. Καλύτερο θα ήταν να χρησιμοποιηθεί ένας νέος.

Έκδοση: 2.7
Μέγεθος: 5.67MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: XC3FFF0E
Πηγή: github.com
Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram