Ηλεκτρονικές σημειώσεις VS χειρόγραφες, σημειώσατε...

Ηλεκτρονικές σημειώσεις και αναλογικές σημειώσεις

Έχουμε 2022 και όλη μας η ζωή μπορεί να καταγραφεί σε ηλεκτρονικές σημειώσεις στον υπολογιστή, στο κινητό και στο τάμπλετ. 
Είναι πολύ βολικό να τα έχεις όλα μαζεμένα και όποτε θες να αλλάζεις συσκευή και να συνεχίζεις τις σημειώσεις σου από κει που τις άφησες στον υπολογιστή. Μια καλή υπηρεσία που χρησιμοποιώ είναι το Google keep. Δωρεάν και χρήσιμη. 

Δεν το συζητώ αυτό, και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις αυτές τις σημειώσεις ό,τι και να γίνει! Ας όψεται το Cloud φίλοι μου. 

Τέλεια, όλα καλά με την τεχνολογία και τα εργαλεία της, έτσι κάνω κι εγώ πλέον, μου αρέσει η τεχνολογία και τη χρησιμοποιώ συνέχεια...αλλά φίλες και φίλοι, εμείς που μεγαλώσαμε με μολύβι, ξύστρα, στυλό bic και τετράδιο, μας πιάνει μια νοσταλγία να θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε και πάλι αυτά τα αναλογικά μέσα, να βουτήξουμε τη μύτη μας στο εσωτερικό του φρέσκο-αγορασμένου τετραδίου και να πάρουμε μια καλή τζούρα! Να ξύσουμε τη μύτη του μολυβιού, να σβήσουμε με τη σβήστρα (γομολάστιχα) -από το κόκκινο ντε, διότι από το μπλε, σβήνεις το στυλό-  έτσι δεν κάναμε τότε; Και φυσικά....μα φυσικά, να μουτζουρώσουμε με στυλό τα λάθος που γράψαμε....ναι, και η μουτζούρα έχει τη γοητεία της!  
Με καταλαβαίνετε boomers, ε? 👴👴


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram