«Τεχνητή Νοημοσύνη και οι εφαρμογές της στην Ιατρική» - Δωρεάν βιβλίο από τον Δημήτριο Γκορίλα

Τεχνητή Νοημοσύνη και οι εφαρμογές της στην Ιατρική


Από τον πρόλογο του βιβλίου: 

Περνώντας το κατώφλι της μεταβιομηχανικής εποχής, η βιομηχανική κοινωνία  άρχισε να μετασχηματίζεται σε κοινωνία της πληροφορίας, όπου κεντρικό ρόλο διαδραματίζουν οι εκθετικές τεχνολογικές εξελίξεις.
Μία από τις σημαντικότερες, είναι η πρόοδος της Πληροφορικής στο πεδίο της Τεχνητής Νοημοσύνης. Με τα οφέλη να είναι πολλαπλά και σημαντικά, γρήγορα αναπτύχθηκαν εξειδικευμένες ιατροτεχνολογικές εφαρμογές Τεχνητής νοημοσύνης με τα αποτελέσματα να είναι εντυπωσιακά.

Σε αυτό το βιβλίο, παρουσιάζεται το πεδίο της Τεχνητής Νοημοσύνης και αποσαφηνίζεται ο ρόλος της στην Ιατρική. Γίνεται αναφορά στις εφαρμογές της σε κλάδους της Ιατρικής και αναλύονται οι προβληματισμοί που προκύπτουν από την ανάπτυξη και χρήση της.

Λίγα λόγια για τον Συγγραφέα:

Ο Δημήτριος Γκορίλας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986. Από μικρή ηλικία έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την επιστήμη της Πληροφορικής. Έπειτα από σχετικές σπουδές και πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία, το ενδιαφέρον του επικεντρώθηκε στην επιστήμη της Ιατρικής και ειδικότερα στον τομέα της Επείγουσας Ιατρικής. Σε αυτό τον τομέα πλαισιώνονται ολοκληρωμένες σπουδές που περιλαμβάνουν τη σχολή Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καθώς και τη σχολή επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας.

Ειδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 2.4 MB
Σελίδες: 79
Συγγραφέας: Δημήτριος Γκορίλας
Πηγή: Ανοικτή Βιβλιοθήκη
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram