Argies.gr - Βρες όλα τα τριήμερα και τις αργίες του 2022 και οργάνωσε τις άδειές σου

Ιστοσελίδα με αργίες και εορτολόγιο


Το argies.gr είναι ένα εξαιρετικά εύχρηστο site, που όπως λέει και το όνομά του, έχει συγκεντρωμένες όλες τις αργίες του τρέχοντος έτους αλλά και του επόμενου. Στην ιστοσελίδα αυτή, θα βρούμε μια απλή απεικόνιση ενός διαδικτυακού ημερολογίου που μας πληροφορεί για όλες τις δημόσιες αργίες, κυκλωμένες με κόκκινο χρώμα. 
 
Επίσης, στην αριστερή πλευρά, υπάρχουν εργαλεία που θα σας βοηθήσουν στον προγραμματισμό του έτους. Αρχικά, πάνω αριστερά βρίσκεται μια συγκεντρωτική λίστα με την ημερομηνία και τον εορτασμό της κάθε αργίας. Ακριβώς από κάτω, υπάρχει ένα πλάνο με τις εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας και έπειτα μια λίστα που αναγράφει "ημέρες άδειας" καθώς και τις πολυήμερες αργίες (π.χ. τριήμερα, τετραήμερα κ.τ.λ.).




Το πιο χρήσιμο χαρακτηριστικό σε αυτήν την ιστοσελίδα είναι ότι προσαρμόζεται στο πρόγραμμα και την καθημερινότητα του χρήστη. Αυτό σημαίνει πως όλες οι ημέρες στο ημερολόγιο, καθώς και οι λίστες στα αριστερά, είναι επεξεργάσιμες. Για παράδειγμα, μπορούμε μ' ένα κλικ να πατήσουμε πάνω σε μία ημερομηνία και να την καθορίσουμε ως ημέρα άδειας. Αυτομάτως, θα εμφανιστεί στα αριστερά στις ημέρες άδειας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να υπολογίσουμε πόσες άδειες έχουμε πάρει αλλά και να τις μοιράσουμε με τον καλύτερο τρόπο μέσα στη χρονιά. 
 
Επιπλέον, στο εβδομαδιαίο πλάνο, μπορούμε να ορίσουμε εμείς τις ημέρες που δε δουλεύουμε, κάνοντας απλά κλικ επάνω τους. Παράλληλα, έχουμε τη δυνατότητα να προσθέσουμε μια αργία, κάνοντας κλικ στο + που εμφανίζεται στην ενότητα "Αργίες του 2022" ή ακόμη και να αφαιρέσουμε κάποια, αν δεν ισχύει για εμάς.

Εκτός από τα παραπάνω, η ιστοσελίδα περιλαμβάνει και ένα εορτολόγιο, το οποίο μας ενημερώνει για άλλες εορτές, όπως οι ονομαστικές, μέσα σε κάθε έτος, οι οποίες δεν είναι φυσικά επίσημες αργίες.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: argies.gr

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram