Astronio.gr - Η έγκυρη Αστρονομία σε απλά Ελληνικά

Astronio -  Η αστρονομία σε απλά ελληνικά

Ο Παύλος Καστανάς ή αλλιώς Astronio, συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα με αυτά που κάνει στο διαδίκτυο, προς όφελος όλων εμάς που διψάμε για γνώση, για πραγματική γνώση! Το κανάλι του στο youtube το γνωρίσαμε από τα σπάργανά του και αν μη τι άλλο, πρόκειται για μια όαση στο Ελληνικό Youtube που ασχολείται με θέματα Αστρονομίας. 
Τον τελευταίο καιρό, ο Παύλος ασχολήθηκε και με το site του, το Astronio.gr, όπου μέσα από τις σελίδες του προσπαθεί να μας μεταφέρει γραπτώς τα αστρονομικά και διαστημικά τεκταινόμενα, που τα τελευταία χρόνια βλέπουμε όλο και περισσότερο να απασχολούν την επικαιρότητα. 

Αυτός και οι συνεργάτες του - οι περισσότεροι φοιτητές και απόφοιτοι σχετικών σπουδών- αρθρογραφούν στο Astronio.gr, με προσεγμένη γραφή και γεμάτο γνώση άρθρα που δύσκολα θα συναντήσεις αλλού στο ελληνικό διαδίκτυο. 
Το website είναι καλοδουλεμένο με τις πέντε (5) κύριες κατηγορίες να δεσπόζουν στην κεντρική σελίδα του οι οποίες είναι: 

  • Αστρονομικά νέα: Επικαιρότητα γύρω από την Αστρονομία
  • Διαστημική: Ενημέρωση για όλες τις σημαντικές τεχνολογικές εξελίξεις και τα επιτεύγματα του ανθρώπου στον χώρο του διαστήματος, είτε από τον δημόσιο είτε από τον ιδιωτικό τομέα
  • Γενική Αστρονομία: Πολύτιμες γνώσεις σχετικά με την αστρονομία και την αστροφυσική
  • Βίντεο: Συγκεντρωμένα όλα τα βίντεο του καναλιού Astronio στο Youtube
  • Ανακοινώσεις: Σημαντικές ανακοινώσεις του Astronio

Επιπλέον, μπορείς να δεις στην κατηγορία «Astronio» διάφορες χρήσιμες πληροφορίες όπως: Βιογραφικό του Παύλου Καστανά,  Συνεντεύξεις, Astronio Bar Quiz, Υποστήριξη του καναλιού αλλά και να επικοινωνήσεις μαζί του. 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram