Πράγματα που σκέφτομαι στο ντους - κείμενα με πληροφορίες, ιδέες και απόψεις για την Ελλάδα και όχι μόνο

50 κείμενα του Θοδωρή Γεωργακόπουλου!

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Θοδωρής Γεωργακόπουλος είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Α­­πό το 2000 γράφει σε εβδομαδιαία και μηνιαία περιοδικά, σε εφημερίδες και στο Ίντερνετ. Έχει δουλέψει ακόμα ως μεταφραστής, επιμελητής εκδόσεων και υπεύθυνος ψηφιακών μέσων σε μια μεγάλη εταιρία media. Σήμερα φτιάχνει websites και μελετά πώς τα ψηφιακά μέσα θα φέρουν τον γραπτό λόγο σε όσο το δυνατό περισσότερα μάτια. 

Για το βιβλίο

Το βιβλίο συμπεριλαμβάνει 50 κείμενα που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα «Καθημερινή» με πληροφορίες, ιδέες και απόψεις για την Ελλάδα, την πολιτική, τις ανισότητες, τη θρησκεία, τη Γάζα, την Αθήνα, την οικονομία, τα βιβλία, την τεχνολογία, τους πολιτικούς, τον Σνόουντεν, την έρευνα, τη Βενεζουέλα, το πετρέλαιο, τη Γη, τη δημοκρατία, τη δημιουργική μειοψηφία, το πόθεν έσχες, την αυτογνωσία, την κρίση, την υποκρισία, τις εκλογές, τη singularity, τον Κίρκεγκωρ, τις υπερδιάνοιες, την προοπτική Σαμαρά, την Αμφίπολη, το fappening.

Είναι ουσιαστικά ένα βιβλίο για τα θέματα που ζούμε με αγωνία στην καθημερινότητα μας και είναι δωρεάν διαθέσιμο στο Google Play και Apple Store. 


Είδος αρχείου: Online Book (Android, iOS)
ISBN: 9789600358544
Σελίδες: 218
Συγγραφέας: Θοδωρής Γεωργακόπουλος
Εκδόσεις: Εκδόσεις Καστανιώτη
Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram