Caffeine - Μία εύχρηστη εφαρμογή για να κρατάς ανοιχτή την οθόνη του κινητού σου

πως να μένει ανοιχτή η οθόνη του κινητού

Όπως η δημοφιλής λειτουργία Caffeine στη γνωστή Custom ROM LineageOS, το Caffeine είναι μία απλή Android εφαρμογή που θα κάνει τη ζωή μας ευκολότερη. Πρόκειται για ένα χρήσιμο εργαλείο που αναλαμβάνει να κρατά ανοιχτή την οθόνη της συσκευής μας, για όσο εμείς θέλουμε.

Αυτό σημαίνει πως μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στις πληροφορίες που προβάλλονται στην οθόνη συνέχεια, όταν πραγματοποιούμε μία εργασία, χωρίς να αγχωνόμαστε για το αν αυτή θα σβήσει. Σίγουρα αν μαγειρεύεις και διαβάζεις συνταγές ή αν κάνεις εργασία σε εξωτερικό χώρο, θα σου φανεί απίστευτα χρήσιμο. Η όλη διαδικασία γίνεται γρήγορα, χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να παίζουμε με τις ρυθμίσεις της συσκευής μας και έπειτα να χρειάζεται να τις επαναφέρουμε.

Μετά την εγκατάσταση του Caffeine, ένα πλακίδιο θα εμφανιστεί στη μπάρα γρήγορων ρυθμίσεων της συσκευής σου. Ενεργοποιώντας το ξεκινά η λειτουργία του, ενώ υπάρχει ένα πλούσιο μενού ρυθμίσεων για να το φέρουμε πλήρως στα μέτρα μας. Το Caffeine διατίθεται εντελώς δωρεάν, δεν φέρει καμία διαφήμιση και μπορείς να το κατεβάσεις εντελώς δωρεάν μέσω του Google Play Store.

Έκδοση: 1.4
Μέγεθος: 10 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Akarin
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram