«Chris Tsounis» - Μόλις βρήκες τον μάστορά σου στα οικονομικά και τις επενδύσεις

Ένα Ελληνικό κανάλι στο Youtube με δωρεάν συμβουλές για τα οικονομικά τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα
Ο Χρήστος Τσούνης ξεκίνησε το κανάλι του στο Youtube διότι ήθελε να εκφραστεί, όπως λέει ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξή του, βλέποντας γύρω του κόσμο να μην μπορεί να διαχειριστεί σωστά τα οικονομικά του.
Όπως καταλαβαίνεις, το ομώνυμο κανάλι του στο Youtube με τίτλο «Chris Tsounis» καταγίνεται με τα οικονομικά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα, όπου με απλό και κατανοητό τρόπο εξηγεί στον απλό πολίτη που θέλει να μάθει περισσότερα πράγματα για τα οικονομικά και να ασχοληθεί με τις επενδύσεις.

Ο Χρήστος Τσούνης, είναι Επιχειρηματίας/Επενδυτής και από το 2015 δημιούργησε τον Όμιλο Εταιρειών JNBC με δραστηριότητες που περιλαμβάνουν το Ηλεκτρονικό εμπόριο, Συμβουλευτική Επιχειρήσεων, Royalty Management, Χρηματοοικονομικές Επενδύσεις και Δημιουργία Περιεχομένου.

Στο περιεχόμενο λοιπόν του καναλιού του, θα βρείτε χρήσιμες κατηγορίες/playlists όπως: 


Σε κάθε μία από αυτές τις κατηγορίες, μιλάει ο ίδιος (ή και συνεργάτες του) μέσα από καλοστημένα και μελετημένα βίντεο που σίγουρα θα σου δώσουν αυτοπεποίθηση να ξεκινήσεις στο πεδίο των οικονομικών και των επενδύσεων με το δεξί! 

• Το κανάλι του Χρήστου ► Chris Tsounis (Youtube)
• Το Instagram του Χρήστου ►TsounisChris (Instagram)
• To Facebook του Χρήστου ►TsounisChris (Facebook)


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram