Corrupt My File - Η ιστοσελίδα που καταστρέφει οποιοδήποτε αρχείο ανεβάσεις σε αυτή

Corrupt any file online

Πως θα σου φαινόταν αν υπήρχε μία ιστοσελίδα η οποία θα κατέστρεφε ότι ανέβαζες σε αυτή; Περίεργο, αλλά χρήσιμο, ειδικά αν θες να κερδίσεις λίγο χρόνο. Αν η προθεσμία για μία εργασία έχει πλησιάσει επικίνδυνα, αν δεν προλαβαίνεις να ολοκληρώσεις ένα report, τότε το Corrupt My File θα σε «σώσει».

Το μόνο που χρειάζεται είναι να ανεβάσεις το αρχείο σου στην ιστοσελίδα και έπειτα αυτή θα στο επιστρέψει χαλασμένο. Όποιος προσπαθήσει να το ανοίξει θα δει σχετικό μήνυμα «Αυτό το αρχείο δεν μπορεί να ανοίξει». Έτσι θα ζητήσει πίσω το αρχείο από εσένα σε δεύτερο χρόνο και εσύ αν είσαι και λίγο τυχερός, θα μπορέσεις να κερδίσεις λίγο χρόνο παραπάνω, προκειμένου να το ολοκληρώσεις.

Το Corrupt My File μπορεί να χαλάσει οποιονδήποτε τύπο αρχείου, από αρχεία κειμένου, Excel και Powerpoint, μέχρι και mp3 ή mp4. Το μόνο που χρειάζεται είναι το αρχείο να μην είναι κενό και έπειτα αυτό θα περάσει από τις διαδικασίες της web εφαρμογής, ώστε να μην είναι με τίποτα ανακτήσιμο. Παράλληλα, κανείς δεν θα μπορέσει να καταλάβει, ότι χρησιμοποιήθηκε μία τέτοια ιστοσελίδα και να ανακαλύψει τη «σκευωρία» που οργανώσαμε.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: corruptmyfile.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram