«Χακάραμε» το Wordle - Παίξε δυο λέξεις σε μια ημέρα!

Παίξε δυο λέξεις σε μια ημέρα στο Wordle

Το Wordle είναι ένα παιχνίδι που γνωρίσαμε εδώ και λίγο καιρό για το οποίο μιλάει όλος ο πλανήτης και η αλήθεια είναι πως ο γραφών έχει εθιστεί με το συγκεκριμένο. Το δωρεάν παιχνίδι λέξεων λοιπόν, σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις μια λέξη την ημέρα και να περιμένεις να πάει 12 τα μεσάνυχτα για να παίξεις τη λέξη της επόμενης ημέρας. 
Σκέφτηκα, πως αν αλλάζαμε την ώρα και την ημερομηνία, μήπως ξεγελούσαμε το παιχνίδι και παίζαμε παραπάνω λέξεις σε μία ημέρα. Αυτό που κατάφερα, είναι να μπορώ να παίξω το παιχνίδι της επόμενης ημέρας, αρκεί να αλλάξω την ημερομηνία, να περιμένω λίγα δευτερόλεπτα και αμέσως μου βγάζει νέο ταμπλό για να γράψω τη νέα λέξη. 

Γιατί γίνεται αυτό; 
Αυτό που συμβαίνει στη πραγματικότητα και μας αφήνει να παίξουμε ΜΟΝΟ τη λέξη της επόμενης ημέρας, είναι πως η λέξη της ημέρας είναι η ίδια για όλο τον πλανήτη και σε όλες τις χώρες δεν έχουμε κοινή ώρα. Οπότε, σε μερικές χώρες είναι ενεργοποιημένη η λέξη της επόμενης ημέρας και με την αλλαγή της ημερομηνίας στον υπολογιστή μας, μπορούμε να την παίξουμε. 

Ακόμα μία χακεριά
Δοκίμασα  ακόμα ένα κολπάκι και έπιασε!  Αν πας την ημερομηνία δύο (2) ημέρες μετά και δοκιμάσεις να παίξεις, θα σου βγάλει πάλι κενό το ταμπλό του παιχνιδιού αλλά με την λέξη της επόμενης μέρας. Οπότε, αν την έπαιξες ήδη, μπορείς να την γράψεις και να κερδίσεις με την πρώτη!! Καλό ε; 


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram