Dream - Πόσο καλά μπορεί να ζωγραφίσει η τεχνητή νοημοσύνη;

εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης για δημιουργία έργων τέχνης

Το Dream είναι μία από τις πιο ιδιαίτερες Android και iOS εφαρμογές που έχουμε συναντήσει το τελευταίο διάστημα. Αρχικά αξίζει να σημειωθεί πως είναι εντελώς δωρεάν, χωρίς καμία διαφήμιση, χωρίς καμία επιπλέον συνδρομή που ξεκλειδώνει δυνατότητες.

Τι είναι λοιπόν το Dream; Πρόκειται για ένα εξελιγμένο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης που δημιουργεί μόνο του έργα τέχνης! Ακούγεται περίεργο, όμως η πραγματικότητα είναι ακριβώς αυτή. Αφού εισέλθουμε στο Dream, το οποίο παρεμπιπτόντως έχει και web έκδοση, καλούμαστε να επιλέξουμε τι θέλουμε να σχεδιάσει η τεχνητή νοημοσύνη για εμάς γράφοντας τη σχετική φράση στα αγγλικά (π.χ. dogs and cats, rainy park κ.α.). Έπειτα, μένει να επιλέξουμε την τεχνοτροπία με την οποία θα γίνει το έργο μας και αυτό ήταν, ένα νέο και μοναδικό έργο τέχνης δημιουργήθηκε.

Μπορούμε να το κατεβάσουμε στον υπολογιστή ή το smartphone μας, ενώ μελλοντικά θα υπάρχει η λειτουργία να μετατραπεί σε NFT! Το Dream προσφέρεται εντελώς δωρεάν μέσω Google Play και App Store για συσκευές με λειτουργικό Android και iOS αντίστοιχα.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: app.wombo.art
 
Λειτουργικό σύστημα: Web, Android, iOS
Κατασκευαστής: Wombo
Πηγή: wombo.art
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram