Δωρεάν online μαθήματα από το Harvard

Δωρεάν online μαθήματα από το Harvard

Το να σπουδάσει κάποιος στο Harvard μπορεί να μοιάζει ένα όνειρο πολύ μακρινό, όμως ακόμη και ένα από τα κορυφαία (και πανάκριβα) πανεπιστήμια στον κόσμο αναγνωρίζει την αξία της δωρεάν εκπαίδευσης. Μέσα από τη διαδικτυακή της πλατφόρμα, διαθέτει πληθώρα δωρεάν μαθημάτων/σεμιναρίων για διαδικτυακή παρακολούθηση. Επιλέξαμε 10 online μαθήματα, κάποια από τα οποία διαρκούν μήνες. 
 
Το Harvard βάζει το υλικό, εμείς τη λίστα και εσείς το μόνο που θα χρειαστείτε είναι η σύνδεση στο διαδίκτυο και τα αγγλικά σας.
  1. Fundamentals of TinyML
  2. Backyard Mereorology: The Science of Weather
  3. Justice
  4. Women Making History: 10 Objects, Many Stories
  5. Science & Cooking
  6. CitiesX: The Past, Present and Future of Urban Life
  7. PredictionX: Omens, Oracles & Prophecies
  8. The Health Effects of Climate Change
  9. Introduction to Computer Science
  10. Introduction to Game Development
Τα παραπάνω είναι μόλις δέκα μαθήματα που ξεχωρίσαμε. Το Harvard διαθέτει δεκάδες ακόμα δωρεάν μαθήματα τα οποία βρίσκονται εδώ. Επίσης, όπως αναφέραμε, τα μαθήματα είναι δωρεάν αλλά αν θέλεις στο τέλος να πάρεις πιστοποίηση από το ίδρυμα, θα πρέπει να καταβάλλεις ένα αντίτιμο που διαφέρει από μάθημα σε μάθημα. Δεν είναι απαραίτητο όμως! 

Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram