Fsymbols - Emoticons, περίεργες γραμματοσειρές, ανάποδο κείμενο και πολλά ακόμη για αντιγραφή επικόλληση

Ιστοσελίδα με περίεργα σύμβολα για IG Bio

Πολλές φορές τυχαίνει να συναντήσουμε λέξεις γραμμένες με περίεργες γραμματοσειρές ή και άλλα σύμβολα που δεν γνωρίζουμε πως τοποθετήθηκαν στο συγκεκριμένο πεδίο (π.χ. στο όνομα ενός λογαριασμού στο Facebook, ή στο bio του στο Instagram). Το Fsymbols είναι ίσως η καλύτερη ιστοσελίδα του είδους, που θα μας βοηθήσει να κάνουμε τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα.

Αφού εισέλθουμε στο Fsymbols, βλέπουμε πως αυτό έχει πολλές λειτουργίες χωρισμένες σε κατηγορίες, στις οποίες μπορούμε να περιηγηθούμε μέσω των διαφορετικών καρτελών. Η κατηγορία Cool Symbols περιλαμβάνει πάρα πολλά emoji και εικονίδια, κάποια σπάνια, τα οποία μπορούμε να επιλέξουμε και να τα αντιγράψουμε στο πρόχειρο μας. Παρόμοια είναι η λειτουργία και της κατηγορίας emoticons, μέσα από την οποία μπορούμε να φτιάξουμε text emojis.

Οι καλύτερες λειτουργίες του Fsymbols είναι όμως οι άλλες. Αρχικά στο Font Generator μπορούμε να γράψουμε ένα κείμενο με συγκεκριμένη γραμματοσειρά  και έπειτα να το επικολλήσουμε ακόμη και σε πεδία που δεν δέχονται γραμματοσειρές (π.χ. κείμενο μέσα φούσκες, ανάποδο κείμενο, κείμενο με γραμμές πάνω ή κάτω, σβησμένο περίεργο κείμενο ή αλλιώς Zargo ή ακόμη και Rusify, ώστε το κείμενο να φαίνεται «ρώσικο»). Πρόκειται για μία πολύ πλούσια κατηγορία που σίγουρα θα φανεί χρήσιμη σε πολλούς!

Όλα τα παραπάνω, εντελώς δωρεάν σε μία πολύ εύχρηστη ιστοσελίδα. Χάρη στο Fsymbols θα έχουμε όλοι ένα cool bio στο Instagram!


Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: fsymbols.com


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram