HelloTalk - Μαθαίνουμε ξένες γλώσσες συνομιλώντας με φυσικούς ομιλητές σε όλο τον κόσμο

Μιλάμε ξένες γλώσσες με 1 δωρεάν εφαρμογή

Λένε ότι ο καλύτερος τρόπος για να μάθουμε μια ξένη γλώσσα είναι να έχουμε επαφή με φυσικούς ομιλητές.  

Σήμερα θα δούμε το ΗelloTalk, μια δωρεάν εφαρμογή που μας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία στην συνομιλία γλωσσών! Το HelloTalk μας επιτρέπει να μάθουμε μια γλώσσα ενώ εξερευνούμε νέους πολιτισμούς και κάνουμε νέους φίλους σε όλο τον κόσμο.

Η εφαρμογή φιλοξενεί μια παγκόσμια κοινότητα χρηστών αφοσιωμένων στο να μας βοηθήσουν να εξασκηθούμε σε περισσότερες από 100 γλώσσες. 

Μπορούμε να βρούμε φυσικούς ομιλητές που θα μας διδάξουν τη γλώσσα τους ενώ εμείς θα τους διδάσκουμε τη δική μας! Μπορούμε να συνομιλήσουμε με τους χρήστες μέσω κειμένου, φωνητικών μηνυμάτων, φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις.

Αν σου αρέσει να μαθαίνεις κάνοντας, το HelloTalk θα σε βοηθήσει να εξασκήσεις τις γλωσσικές σου δεξιότητες με μοναδικό, αυθεντικό τρόπο. Σε συνδυασμό με το Duolingo, αυτές οι εφαρμογές διδασκαλίας θα σε κάνουν να μιλάς σαν ντόπιος σε χρόνο μηδέν.

Έκδοση: 4.5.0
Μέγεθος: 191 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android & iOS
Κατασκευαστής: HelloTalk Learn Languages App
Πηγή: HelloTalk
Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram