Revolut - Μια τεράστια γκάμα ψηφιακών τραπεζικών υπηρεσιών σε μια εφαρμογή

Revolut - η επανάσταση στην τραπεζική!


Η Revolut είναι μια τραπεζική εφαρμογή που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να διαχειριστούμε τα χρήματά μας. Το 2022 η Revolut ξεπέρασε τους 8 εκατομμύρια χρήστες.

Με την Revolut μπορούμε να στείλουμε και να λάβουμε χρήματα σε πάνω από 30 νομίσματα χωρίς κρυφές χρεώσεις και απολύτως δωρεάν.

Η Revolut ξεκίνησε το 2015 και είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ψηφιακή τράπεζα με την ευρύτερη γκάμα δυνατοτήτων.

Πως ανοίγουμε λογαριασμό στην Revolut;

H Revolut δεν θα μας ζητήσει να επισκεφθούμε ένα υποκατάστημα ούτε θα μας πνίξει στη γραφειοκρατία. Το άνοιγμα λογαριασμού διαρκεί μόλις λίγα λεπτά και μπορούμε να το κάνουμε απευθείας από το τηλέφωνό μας.

Τι θα χρειαστεί για να δημιουργήσω τον λογαριασμό μου λογαριασμό στην Revolut;

Μόλις κατεβάσουμε την εφαρμογή, ακολουθούμε τις οδηγίες στην οθόνη για να ρυθμίσουμε τον λογαριασμό μας. Θα χρειαστεί να δώσουμε κάποιες πληροφορίες όπως το ονοματεπώνυμο μας, τη διεύθυνση μας, την ημερομηνία γέννησης και τα στοιχεία επικοινωνίας μας.

Η εφαρμογή θα μας ζητήσει επίσης να επαληθεύσετε την ταυτότητά μας τραβώντας μια φωτογραφία του διαβατηρίου σας ή άλλης ταυτότητας με φωτογραφία.

Η εφαρμογή της Revolut είναι διαθέσιμη δωρεάν σε Android και iOS συσκευές και μπορείς να την κατεβάσεις από τα downloads links στο τέλος του άρθρου. 

Έκδοση: 3.11
Μέγεθος: 71 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android & iOS
Κατασκευαστής: Revolut Ltd
Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram