Key Mapper - Άλλαξε δωρεάν τη λειτουργία των φυσικών πλήκτρων στο κινητό

Αλλαγή λειτουργίας πλήκτρων σε Android


Μπορεί τα κινητά μας να διαθέτουν ακόμη κάποια φυσικά πλήκτρα, ωστόσο αυτά συνήθως είναι ήδη προγραμματισμένα να επιτελούν συγκεκριμένες λειτουργίες. Η δυνατότητα να τα ρυθμίσουμε οι ίδιοι απουσιάζει, έτσι η ύπαρξη μίας εφαρμογής όπως το δωρεάν Key Mapper μοιάζει αναγκαία.

Με την βοήθεια του Key Mapper έχουμε τη δυνατότητα να επαναπρογραμματίσουμε τη λειτουργία των φυσικών πλήκτρων της συσκευής μας. Αυτά μπορεί να είναι τα πλήκτρα περιήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης ή τα πλήκτρα ελέγχου της έντασης. Βέβαια εκτός των παραπάνω, το Key Mapper μπορεί να βοηθήσει με τη ρύθμιση των κουμπιών των συνδεδεμένων πληκτρολογίων (Bluetooth ή μη) και των χειριστηρίων παιχνιδιών (ασύρματων ή και ενσύρματων). Ιδιαίτερα χρήσιμη είναι η δυνατότητα ρύθμισης της λειτουργίας συνδυασμού πλήκτρων. Οι δυνατότητες που μπορούμε να αναθέσουμε σε ένα πλήκτρο ή συνδυασμό είναι αμέτρητες και τη πλήρη λίστα μπορούμε να δούμε στην ιστοσελίδα των δημιουργών της εφαρμογής, εδώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Key Mapper λειτουργεί σε όλες τις συσκευές ακόμη και σε αυτές που δεν είναι rooted. Τέλος, λόγω μίας ιδιοτροπίας του λειτουργικού συστήματος, η συσκευή θα πρέπει να είναι ξεκλείδωτη για να λειτουργήσει το πλήκτρο και να πραγματοποιήσει την ενέργεια που του αναθέσαμε.

Έκδοση: 2.3.3
Μέγεθος: 4.5MB
Λειτουργικό σύστημα: Android (5+)
Κατασκευαστής: SDS100
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram