Kimovil - Βρες το καλύτερο κινητό για τις ανάγκες σου και σύγκρινε το με όλες τις εναλλακτικές επιλογές

Ποιο κινητό να αγοράσω;


Αν ψάχνεις για το επόμενο κινητό σου και έχεις χαθεί ανάμεσα στις δεκάδες επιλογές, μην αγχώνεσαι είναι απόλυτα φυσιολογικό. Κάθε εβδομάδα έχουμε νέες ανακοινώσεις συσκευών με ονομασίες που διαφέρουν ελάχιστα μεταξύ τους, όμως ίσως κρύβουν σημαντικές διαφορές. Το Kimovil είναι σωτήριο σε αυτήν την περίπτωση αφού θα μας βοηθήσει να βρούμε εύκολα και γρήγορα ποιο κινητό να αγοράσουμε.

Πρόκειται για μία ιστοσελίδα σύγκρισης smartphone, η οποία έχει τεράστια βάση δεδομένων. Εκτός από το να ψάξουμε απευθείας τη συσκευή που μας ενδιαφέρει, το Kimovil μπορεί να μας προτείνει και μόνο του τις καλύτερες επιλογές ανάλογα με το πόσα χρήματα έχουμε διαθέσιμα. Βέβαια η αγορά κινητού απαιτεί αρκετό ψάξιμο, για αυτό και το Kimovil τα συγκρίνει σε εξονυχιστικό επίπεδο, από βασικά χαρακτηριστικά όπως μέγεθος οθόνης, επεξεργαστής ή μπαταρία, μέχρι κάμερα, υλικά κατασκευής, διαστάσεις, χρώματα, και πάρα πολλά ακόμη! 
 
Μάλιστα, αφού μπούμε μέσα σε μία συσκευή το Kimovil θα μας εμφανίσει γρήγορα τα θετικά και τα αρνητικά της, ώστε να έχουμε μία γρήγορη εικόνα για αυτή. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι κριτικές χρηστών και η βαθμολόγηση συσκευών σε επιμέρους κατηγορίες χαρακτηριστικών τους από χρήστες. Παράλληλα, η ιστοσελίδα εμφανίζει και τις επιδόσεις των συσκευών στο εργαλείο benchmark Antutu, αλλά και παραδείγματα φωτογραφιών τραβηγμένων από την εκάστοτε συσκευή.

Η ιστοσελίδα έχει πραγματικά αμέτρητες δυνατότητες, όπως η σύγκριση tablet ή τηλεοράσεων, όμως ειδικά το τελευταίο θέλει ακόμη χρόνο για να φτάσει στο επίπεδο της σύγκρισης smartphone. Παράλληλα είναι διαθέσιμη και στα Ελληνικά, θετικό για όσους δεν τα πάνε καλά με την αγγλική γλώσσα. Τέλος, υπάρχει και η αντίστοιχη εφαρμογή για smartphone με λειτουργικό σύστημα Android, όμως η πλοήγηση στην ιστοσελίδα είναι ήδη πολύ εύκολη από φορητές συσκευές που καθιστά την εφαρμογή αχρείαστη.

Σημείωση: Οι τιμές που αναφέρονται στην ιστοσελίδα αφορούν αγορά από καταστήματα του εξωτερικού, κάτι που τις περισσότερες φορές συνεπάγεται και τελωνείο. Για να αποφύγουμε την αγορά smartphone από την Κίνα, καλό θα ήταν να χρησιμοποιούμε μαζί με το Kimovil και ένα εργαλείο σύγκρισης τιμών σε ελληνικά καταστήματα όπως το Skroutz.gr.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.kimovil.com/el/

Συντάκτης του άρθρου
: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram