Math - Ένα έξυπνο παιχνίδι λογικής με μαθηματικούς γρίφους και προβλήματα

Παιχνίδι με μαθηματικούς γρίφους Android


Ένα από τα παιχνίδια που ανακαλύψαμε το τελευταίο διάστημα και κατάφεραν να κρατήσουν την προσοχή μας είναι το Math. Όπως δηλώνει και το όνομά του, το Math, είναι ένα δωρεάν παιχνίδι βασισμένο στα μαθηματικά και τη λογική.
 
Κάθε επίπεδο του Math είναι ένας μαθηματικός γρίφος, τον οποίο θα πρέπει να επιλύσουμε για να προχωρήσουμε στο επόμενο. Οι γρίφοι αρχικά ξεκινούν από αρκετά βατό επίπεδο όμως σύντομα γίνονται αρκετά απαιτητικοί και δύσκολοι. Για να τους λύσουμε, θα χρειαστεί καθαρό μυαλό, μαθηματική λογική και παρατηρητικότητα. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα έξυπνο παιχνίδι, το οποίο θα δοκιμάσει την ευφυΐα μας, όμως ταυτόχρονα θα εκπαιδεύσει και το μυαλό μας, ακονίζοντάς το και βάζοντάς το να λειτουργήσει. 
 
Σίγουρα πρόκειται για μία ευχάριστη αλλαγή, ανάμεσα στα άλλα πιο «διασκεδαστικά» παιχνίδια που υπάρχουν εκεί έξω, αν και η διασκέδαση είναι κάτι υποκειμενικό. Εμείς πάντως το αγαπήσαμε και ήδη έχουμε ξοδέψει αρκετές ώρες σε αυτό. 

Έκδοση: 1.22
Μέγεθος: 19ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Black Games
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram