myAlpha Mobile - Ανοίγουμε τον πρώτο μας λογαριασμό από το κινητό μας

Alpha Bank - Δημιουργία λογαριασμού από το κινητό μας


Είναι προφανές ότι το mobile banking έγινε πιο σημαντικό κατά την διάρκεια της παγκόσμιας πανδημίας του COVID-19. Η δυνατότητα τραπεζικών συναλλαγών όπου και όπως θέλουμε είναι ένα από τα κύρια οφέλη της κινητής και διαδικτυακής τραπεζικής.

Τα smartphone και οι υπολογιστές μας είναι συνήθως άμεσα διαθέσιμα, επιτρέποντας την πρόσβαση στους λογαριασμούς μας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, ώστε να διεκπεραιώνουμε γρήγορα οποιαδήποτε τραπεζική εργασία.

Πλέον μας δίνεται η δυνατότητα να ανοίξουμε τον πρώτο μας λογαριασμό στην Alpha Bank, και ταυτόχρονα να αποκτήσουμε χρεωστική κάρτα και e-Banking μέσω του myAlpha Mobile app. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι το κινητό μας!

Τι θα χρειαστούμε για το άνοιγμα του λογαριασμού μας;

  • Την ταυτότητά μας ή το Διαβατήριό μας (χωρών Ευρωπαϊκής Ένωσης) 
  • Το πρόσφατο Εκκαθαριστικό μας, για την πιστοποίηση των βασικών οικονομικών στοιχείων μας και της διεύθυνσης κατοικίας μας 
Η υπηρεσία ανοίγματος του πρώτου λογαριασμού στην Alpha Bank μέσω του myAlpha Mobile app είναι διαθέσιμη καθημερινά από τις 7:30 π.μ. έως τις 11:30 μ.μ..

Μάθετε περισσότερα για την διαδικασία εδώ.  

Έκδοση: 4.3.1
Μέγεθος: 91.95 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android & iOS
Κατασκευαστής: Alpha Bank A.E.
Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram