Netflix Top 10 - Δες ποιες ταινίες και σειρές είναι στην κορυφή των charts σε κάθε χώρα του κόσμου

Οι πιο viral σειρές και ταινίες του Netflix

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερες ταινίες κρίνονται -εμπορικά- όχι μόνο ανάλογα με τα έσοδά τους αλλά και με τις προβολές τους στις δημοφιλείς υπηρεσίες streaming, όπως το Netflix. Η συγκεκριμένη υπηρεσία μάλιστα επιλέγει να προβάλλει στην αρχική μας οθόνη τις ταινίες ή τις σειρές που προτιμούν οι χρήστες, δημιουργώντας έτσι ένα Top 10 επιλογών.

Τι γίνεται όμως αν θέλουμε να δούμε ποιες ταινίες ή σειρές είναι viral στον υπόλοιπο κόσμο; Εκεί έρχεται το Netflix Top 10, μία υποσελίδα το ίδιου του Netflix και είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Εισερχόμενοι στο Netflix Top 10 μπορούμε να δούμε ποιες ταινίες και σειρές είναι πιο δημοφιλείς αυτή τη στιγμή. Μάλιστα, υπάρχει η επιλογή να μεταφερθούμε σε προηγούμενες εβδομάδες και να δούμε τη λίστα που ήταν σε ισχύ εκείνη την περίοδο. Παράλληλα, η ιστοσελίδα μάς ενημερώνει για πόσες συνεχόμενες εβδομάδες μία ταινία ή σειρά βρίσκεται στη λίστα, ενώ μπορούμε να δούμε και πόσες ώρες έχουν δαπανήσει οι χρήστες σε αυτή.

Φυσικά, η πιο χρήσιμη λειτουργία είναι αυτή που μας επιτρέπει να δούμε τι είναι trending σε κάθε χώρα ξεχωριστά. Έτσι μπορούμε να εντοπίσουμε ταινίες και σειρές που ποτέ δεν «έπιασαν» στη χώρα μας, ή να ανακαλύψουμε κάτι πολύ πριν γίνει viral στην Ελλάδα!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: Netflix Top 10 (σε όλο τον κόσμο)

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal