Neumorphic Knot - Ένα έξυπνο παιχνίδι για να σκοτώνεις την ώρα σου όταν είσαι σε βαρετά online meeting

Διασκεδαστικό παιχνίδι puzzle για browser

Όλοι μας έχουμε βρεθεί σε ένα βαρετό online meeting κοιτώντας την οθόνη και περιμένοντας τη λήξη του βασανιστικά. Αυτός είναι ένας και από τους λόγους που τα browser games έχουν αρχίσει να κάνουν δειλά δειλά ξανά την εμφάνισή τους, καθώς μπορούν να παιχθούν από οποιονδήποτε υπολογιστή, εύκολα και γρήγορα.

Το Neumorphic Knot είναι ένα από τα πιο έξυπνα που συναντήσαμε το τελευταίο διάστημα και ήδη έχουμε εθιστεί σε αυτό. Πρόκειται για ένα παιχνίδι puzzle που απαιτεί αρκετή σκέψη, όμως ο χειρισμός του είναι εντελώς απλοϊκός και άμεσος, για να μπορεί να γίνει εύκολα ακόμη και κατά την διάρκεια ενός call.

Πρακτικά, έχουμε ένα μεγάλο ταμπλό μπροστά μας, με «πλακάκια», τα οποία εναλλάσσουμε τις θέσεις τους στο ταμπλό. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε τη σωστή εικόνα, όπως πρέπει, με τα σχοινιά και τους κόμπους να εμφανίζονται σωστά. Σύντομα η δυσκολία αυξάνεται και απαιτείται σκέψη και παρατηρητικότητα.

Το Neumorphic Knot είναι δωρεάν διαθέσιμο μέσω της ιστοσελίδας του και τρέχει πολύ καλά σε όσους περιηγητές το δοκιμάσαμε.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://knots.netlify.app/


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram