pCloud Transfer - Εύκολη, γρήγορη και δωρεάν αποστολή αρχείων έως 5GB

διαμοιρασμός και αποστολή αρχείων έως 5GB

Όταν έχεις περισσότερες επιλογές, σίγουρα δεν βλάπτουν και για αυτό το λόγο έχουμε μία νέα πρόταση στο χώρο των υπηρεσιών διαμοιρασμού αρχείων. Το pCloud Transfer είναι μία εντελώς δωρεάν πλατφόρμα αποστολής αρχείων.

Η λογική είναι παρόμοια με αυτή του WeTransfer, αφού μόλις εισέλθουμε στην ιστοσελίδα καλούμαστε να επιλέξουμε τα αρχεία που θέλουμε να στείλουμε, ή να τα σύρουμε στο σχετικό πεδίο με drag'n drop. Το συνολικό μέγεθος των αρχείων που υποστηρίζει η υπηρεσία είναι έως 5 GB, αυξημένο κατά 3 GB σε σχέση με τη προαναφερθείσα υπηρεσία. Μόλις ολοκληρώσουμε την επιλογή των αρχείων, τοποθετούμε τις email διευθύνσεις των παραληπτών, οι οποίες μπορεί να είναι έως και δέκα. Συμπληρώνοντας και το δικό μας mail η αποστολή είναι έτοιμη να πραγματοποιηθεί. Φυσικά, υπάρχει η προαιρετική επιλογή της προσθήκης κάποιου συνοδευτικού μηνύματος.

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή και το πλεονέκτημα των 5 GB καθιστά το pCloud Transfer μία χρήσιμη επιλογή για όσους μοιράζονται συχνά αρχεία. Βέβαια οφείλουμε να σημειώσουμε πως δεν υπάρχει η δυνατότητα διαμοιρασμού μέσω συνδέσμων.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: transfer.pcloud.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram