Project Drift - Ατελείωτο drift και καμένα λάστιχα σε ένα εντυπωσιακό δωρεάν παιχνίδι για smartphone

δωρεάν παιχνίδι με αυτοκίνητα για smartphone drift

Τα παιχνίδια για smartphone δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν, με τελευταία προσθήκη στη λίστα των αγαπημένων μας να είναι το Project Drift. Πρόκειται για ένα δωρεάν παιχνίδι που όπως δηλώνει και το όνομά του, ασχολείται με το drift ή, όπως λέγεται στα Ελληνικά, πλαγιολίσθηση.

Ο τίτλος περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας γραφικά με εντυπωσιακά μοντέλα αυτοκινήτων. Υπάρχει μία μεγάλη λίστα οχημάτων, με τον παίκτη να μπορεί να συλλέξει όλα τα μοντέλα των ονείρων του, ολοκληρώνοντας το ψηφιακό του γκαράζ. Ο παίκτης μπορεί να διαλέξει την κάμερα που τον βολεύει και να ξεχυθεί στη δράση σε 45 διαφορετικές πίστες. Ο χειρισμός είναι στα επίπεδα που θα έπρεπε για ένα mobile παιχνίδι, δηλαδή άμεσος, εύκολος, αλλά και ακριβής. Η μηχανή φυσικής του τίτλου δένει άψογα με τον χειρισμό με αποτέλεσμα η διασκέδαση του παίκτη να είναι βέβαιη.

Όσον αφορά τα modes, το Project Drift διαθέτει 4 διαφορετικά ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας τους. Στην αρχή ξεκινάμε από το Beginner, όμως στόχος μας είναι να φτάσουμε στο κορυφαίο επίπεδο δυσκολίας, το Professional. Το Project Drift είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στο είδος του και προσφέρεται εντελώς δωρεάν για smartphone και tablet, με λειτουργικό σύστημα Android ή iOS.

Έκδοση: 1.1
Μέγεθος: 98MB
Λειτουργικό σύστημα: Android (4+), iOS
Κατασκευαστής: Bycodec Games
Πηγή: Google Play, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram