Send Files to TV - Άμεσος διαμοιρασμός αρχείων μεταξύ κινητού, υπολογιστή και Android TV ασύρματα

μεταφορά αρχείων από κινητό σε τηλεόραση


Πως θα σου φαινόταν να μπορείς να στείλεις γρήγορα αρχεία από το κινητό ή τον υπολογιστή σου στην smart τηλεόρασή σου ασύρματα και με ασφάλεια; Σίγουρα ενδιαφέρον και χρήσιμο και για αυτό το Send Files to TV τράβηξε την προσοχή μας από την πρώτη στιγμή.

Η μόνο απαίτηση είναι να εγκαταστήσουμε την εφαρμογή στην smart τηλεόρασή μας, η οποία θα πρέπει να έχει Android TV, και επίσης στο smartphone ή τον υπολογιστή μας. Έπειτα η μεταφορά των αρχείων μεταξύ των δύο συσκευών θα γίνει άμεσα και γρήγορα μέσω του τοπικού μας WiFi δικτύου, χωρίς να χρειάζεται καν να υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο. Μάλιστα η μεταφορά μέσω δικτύου είναι πολύ πιο γρήγορη από το Bluetooth, ενώ η εφαρμογή δεν χρειάζεται κάποια δύσκολη ρύθμιση, αφού έχει σχεδιαστεί για χρήση από απλούς χρήστες.

Μέσω του Send Files to TV μπορούμε να μεταφέρουμε κάθε είδους αρχεία όπως βίντεο (ταινίες, σειρές), αρχεία μουσικής (.mp3 κ.α.) αλλά και αρχεία .apk, ώστε να εγκαταστήσουμε στην τηλεόρασή μας εφαρμογές που δεν εμφανίζονται στο Google Play του Android TV. Ειδικά για το τελευταίο, το Send Files to TV αποδεικνύεται ταχύτατο και χρήσιμο.

Έκδοση: 1.2.2
Μέγεθος: 4.1MB
Λειτουργικό σύστημα: Window All / Android 4.4 και άνω
Κατασκευαστής:Yablio
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram