«Η Θεωρία της Μουσικής» - Δωρεάν βιβλίο από τον Χρήστο Λέκκα

Η θεωρία της Μουσικής - Δωρεάν βιβλίο από τον Χρήστο Λέκκα

Ο Χρήστος Λέκκας είναι πιανίστας ο οποίος έχει πολυετή σολιστική και διδακτική εμπειρία. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Δημοτικού Ωδείου Έδεσσας, τακτικός συνεργάτης του Δημοτικού Θεάτρου Έδεσσας, συνθέτοντας μουσική για το ανέβασμα διαφόρων παραστάσεων, όπως «Ισμήνη», Σονάτα του Σεληνόφωτος του Γιάννη Ρίτσου κ.α.
Έχει δώσει πολλά ρεσιτάλ σε όλη την Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια κατοικεί στο Ναύπλιο όπου συνεχίζει τις μουσικές του εμφανίσεις παρουσιάζοντας μουσικά αφιερώματα, με μεγάλη επιτυχία.

Έγραψε αυτό το συμπυκνωμένο βιβλιαράκι για τη θεωρία της μουσικής, όπου μέσα από τις λίγες σελίδες του, καταφέρνει να σου μεταφέρει τα βασικά της θεωρίας με τον καλύτερο τρόπο. Όπως αναφέρει και ο ίδιος στον πρόλογο του βιβλίου: 

Με την συγγραφή του βιβλίου αυτού, προσπαθώ να φέρω σε επαφή τον καθένα που θέλει να έχει μια γνωριμία με την τέχνη της μουσικής, γνωρίζοντάς την μέσα από τη σημειογραφία της. 

Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 47 MB
Σελίδες: 43
Συγγραφέας: Χρήστος Λέκκας
Πηγή: https://christos-lekkas.webnode.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram