«Το Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ» - Δωρεάν ακουστικό βιβλίο με τη φωνή της Νάντιας Παξινού

Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ - δωρεάν βιβλίο σε ακουστική μορφή


Το Het Achterhuis (Το πίσω σπίτι) ή πιο γνωστό στην Ελλάδα ως «Το Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ»  ονομάζεται το ημερολόγιο που κρατούσε η Άννα Φρανκ, Γερμανοεβραία, στο Άμστερνταμ, για όσο καιρό κρυβόταν με την οικογένειά της από τους Γερμανούς, κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στο καταφύγιο της οικογένειας στο Πρίσενγκρατς, που λειτουργεί σήμερα ως μουσείο με την ονομασία «Σπίτι της Άννας Φρανκ ».
Η Άννα Φρανκ και η οικογένειά της συνελήφθησαν από τη Γκεστάπο. Επέζησε μόνον ο πατέρας της, Όττο Φρανκ, χάρη στον οποίο εκδόθηκε το ημερολόγιο. Το ημερολόγιο έχει μεταφραστεί σε 30 γλώσσες και ως σήμερα έχει πουλήσει χιλιάδες αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.

Σήμερα, έχουμε τη χαρά να ακούσουμε το βιβλίο στα ελληνικά από την φιλόλογο Νάντια Παξινού εντελώς δωρεάν και με ωραία αφήγηση. 

σ.σ: Το βιβλίο χωρίζεται σε 55 ακουστικά -σχεδόν- 10λεπτα ηχητικά αρχεία. Μπορείς να τ' ακούσεις απευθείας ή να τα κατεβάσεις στον υπολογιστή σου.
Αν δεν έχεις ακούσει ποτέ βιβλίο στη ζωή σου, αξίζει μια προσπάθεια παρά τον αρνητισμό που βγάζεις. Έτσι ήμουν και γω, όταν όμως το ξεκίνησα, δεν ήθελα να τελειώσει! 


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram