Ukraine Interactive Map - Ζωντανός διαδραστικός χάρτης με όλα όσα συμβαίνουν στο μέτωπο του πολέμου Ουκρανίας - Ρωσίας

Ukraine Interactive Map Russia War

Δυστυχώς η σημερινή ημέρα μας βρήκε αντιμέτωπους με μία πολεμική σύρραξη Ουκρανίας και Ρωσίας, αρκετά κοντά και στη χώρα μας. Χωρίς να ανακατευτούμε περισσότερο με το θλιβερό αυτό συμβάν, θα μοιραστούμε με τους αναγνώστες μας ένα διαδραστικό χάρτη, καθώς η τεχνολογία έχει αλλάξει όχι μόνο τους ίδιους τους πολέμους, αλλά και το πως μεταδίδονται οι πληροφορίες για αυτούς.

Η ιστοσελίδα liveuamap έχει διαμορφώσει έναν διαδραστικό χάρτη του πολέμου, ο οποίος περιλαμβάνει όλα τα συμβάντα, στην τοποθεσία όπου εξελίσσονται, και ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο. Είτε αυτά είναι πληροφορίες για βομβαρδισμό, είτε πολεμική σύρραξη, είτε κίνηση μονάδων, όλα εμφανίζονται πάνω στον χάρτη, πολλές φορές μαζί και με εικόνα από το εκάστοτε σημείο. Ταυτόχρονα, στον διαδραστικό χάρτη εμφανίζονται και δηλώσεις (και κυρώσεις) άλλων κρατών που αφορούν την σύρραξη Ουκρανίας και Ρωσίας. Παράλληλα στο δεξί μέρος της οθόνης εμφανίζονται όλες οι τελευταίες πληροφορίες και ειδήσεις που αφορούν τον πόλεμο Ρωσίας και Ουκρανίας.

Σε αυτό το σημείο εμείς θα αφήσουμε τα πολλά πολλά και θα κλείσουμε με την ευχή η παραπάνω ιστοσελίδα να γίνει σύντομα άχρηστη και οι απώλειες να είναι όσον το δυνατόν λιγότερες.

Σημείωση: Λόγω υψηλής επισκεψιμότητας, η ιστοσελίδα έχει συχνά downtimes μέσα στην ημέρα.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: liveuamap.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram