WinScan2PDF - Εύκολη σάρωση αρχείων και αποθήκευση ως PDF σε υπολογιστές

σάρωση αρχείων ως PDF σε υπολογιστή


Συχνά πυκνά, εμφανίζεται η ανάγκη να σαρώσουμε ένα έγγραφο στον υπολογιστή μας και παρότι έχουμε συνδεδεμένο πολυμηχάνημα, καλούμαστε να μπλέξουμε με ρυθμίσεις ή με την εύρεση σωστών driver ή της επίσημης εφαρμογής του κατασκευαστή του εκτυπωτή μας. Το WinScan2PDF είναι ένα γνωστό πρόγραμμα για Windows που έρχεται να δώσει τη λύση εύκολα και απλά.

Μέσω του WinScan2PDF μπορούμε να δώσουμε την εντολή στο σαρωτή μας να σκανάρει το έγγραφο που έχουμε τοποθετήσει σε αυτόν και έπειτα να το αποθηκεύσουμε απευθείας σε PDF. Μάλιστα το WinScan2PDF διαθέτει και κάποια εργαλεία για να κάνει τη ζωή μας ευκολότερη. Για παράδειγμα μπορούμε να προσθέσουμε πολλές σελίδες εύκολα στο ίδιο PDF αρχείο, να στριφογυρίσουμε κάποιες σελίδες ή ακόμη και να μεταφράσουμε τμήματα των σαρωμένων εγγράφων. Αφού ολοκληρωθεί η σάρωση, το πρόγραμμα θα καθαρίσει από τη μνήμη του τα πρόχειρα JPEG αρχεία παραμένοντας ελαφρύ τόσο σε μέγεθος όσο και σε πόρους που καταναλώνει.

Αξίζει να σημειωθεί πως το WinScan2PDF είναι πλήρως μεταφρασμένο και στα Ελληνικά. Ταυτόχρονα πιάνει ελάχιστο χώρο στον υπολογιστή μας, ενώ έχει και portable έκδοση για όσους θα ήθελαν να έχουν πάντα μαζί τους στο φλασάκι τους το συγκεκριμένο εργαλείο. Τέλος, είναι συμβατό με ένα μεγάλο εύρος από σαρωτές και πολυμηχανήματα όλων των γνωστών κατασκευαστών παγκοσμίως.

Έκδοση: 7.55
Μέγεθος: 179KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows (XP και νεότερα, ή Server)
Κατασκευαστής: Software OK
Πηγή: .softwareok.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram