World of Tanks Blitz - Η ελαφριά έκδοση του γνωστού παιχνιδιού, διαθέσιμη για smartphone και υπολογιστές

World of Tanks Windows, Android smartphone

Το World of Tanks είναι από τα παιχνίδια που δεν χρειάζονται συστάσεις. Από την πρώτη εμφάνισή του μέχρι και σήμερα μετρά εκατομμύρια παίκτες, ενώ η διάθεση νέου υλικού από το στούντιο που το αναπτύσσει μοιάζει ατελείωτη.

Το World of Tanks Blitz είναι η ελαφριά έκδοση του τίτλου, η οποία αρχικά κυκλοφόρησε για φορητές συσκευές. Όλο το μεγαλείο των συγκρούσεων του τίτλου μεταφέρθηκε άψογα στις φορητές συσκευές, με εντυπωσιακά γραφικά και μάχες, με παίκτες ενάντια σε όλο τον κόσμο. Ο τίτλος περιλαμβάνει περισσότερους από 25 διαφορετικούς χάρτες με πάνω από 350 τεθωρακισμένα οχήματα. Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι αρκετά όμορφα και μάλιστα προσαρμόζονται αυτόματα στις δυνατότητες της εκάστοτε συσκευής. Δυστυχώς, ένα από τα μελανά σημεία του τίτλου είναι οι ώρες που απαιτούνται για να υπάρξει πρόοδος και να ξεκλειδώσουμε νέα οχήματα.

Η επιτυχία του WoT Blitz ήταν τόσο μεγάλη, που σύντομα ακολούθησε και η μεταφορά της συγκεκριμένης έκδοσης και σε υπολογιστές. Σήμερα το WoT Blitz είναι διαθέσιμο σε υπολογιστές Windows & Mac, σε Android και iOS smartphone και tablet, αλλά και Nintendo Switch, εντελώς δωρεάν.

Λειτουργικό σύστημα: Windows, Android, iOS, Mac, Nintendo Switch
Κατασκευαστής: Wargames
Πηγή: wotblitz.com
Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram