Z1 - Ένα από τα παλαιότερα δωρεάν battle royale παιχνίδια για υπολογιστές και Playstation

Δωρεάν battle royale παιχνίδι για PS4 και υπολογιστές


Η ιστορία του Z1 είναι αρκετά περίεργη και ξεκινάει από πολύ παλιά. Ο τίτλος είχε ξεκινήσει την πορεία του πίσω στο 2016, όταν το γνωστό H1Z1 όπως ονομαζόταν τότε, έσπασε σε δύο ξεχωριστά παιχνίδια, τα οποία μετέπειτα ξαναχωρίστηκαν για να καταλήξουμε τελικώς στο 2019, όπου το Z1 Battle Royale επέστρεψε στα χέρια της Daybreak που ήταν και η αρχική δημιουργός του. Έκτοτε, αυτή έβαλε ως στόχο να το επαναφέρει στις παλιές ημέρες της δόξας του H1Z1, ωστόσο μέχρι και σήμερα ο τίτλος δεν έχει καταφέρει να επανέλθει δυναμικά.

Το Z1 Battle Royale είναι ακόμη ένας τίτλος που ακολουθεί την επιτυχημένη συνταγή της κατηγορίας. Περίπου 100 παίκτες πέφτουν σε ένα χάρτη με μοναδικό τους στόχο την επιβίωση. Όσο ο κλοιός στενεύει, στην περίπτωση του Z1 λόγω αερίων, οι παίκτες έρχονται σε σύγκρουση μεταξύ τους για το ποιος θα είναι ο μοναδικός επιζών και νικητής. Όπως και στα υπόλοιπα παιχνίδια του είδους υπάρχει διάσπαρτος εξοπλισμός, οχήματα, αλλά και κτίρια-καταφύγια για κάλυψη. Η σωστή στρατηγική είναι αναγκαία, όπως και η επικοινωνία μεταξύ των μελών της ομάδας.

Το Z1 είναι διαθέσιμο τόσο για υπολογιστές, μέσω του Steam, όσο και για PlayStation 4, μέσω του ψηφιακού καταστήματος της Sony. Σίγουρα ο τίτλος δεν διεκδικεί δάφνες πρωτοτυπίας, αλλά μία δοκιμή, πόσο μάλλον δωρεάν, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Windows, PS4
Κατασκευαστής: Daybreak Studios
Πηγή: h1z1.com
Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram