Crushee - Δωρεάν πρόγραμμα αλλαγής μεγέθους, μετατροπής και συμπίεσης εικόνων

δωρεάν πρόγραμμα μετατροπής και συμπίεσης εικόνων


Το Crushee είναι ένα δωρεάν και ανοικτού κώδικα εργαλείο συμπίεσης, αλλαγής μεγέθους και μετατροπής εικόνων από το ένα φορμάτ στο άλλο. Σε αντίθεση με άλλα εργαλεία, το Crushee προσφέρει καλύτερο έλεγχο του τρόπου συμπίεσης των εικόνων μας, όπως αναφέρει ο Xander Frangos‬, δημιουργός της εφαρμογής. Διαθέτει ένα πολύ εύχρηστο και απλό περιβάλλον εργασίας που δεν απαιτεί κάποια εμπειρία από τον χρήστη που θα το χρησιμοποιήσει. 

Με ένα απλό σύρσιμο των εικόνων στην εφαρμογή μπορούμε να ξεκινήσουμε την εργασία μας όπως να επιλέξουμε το πλάτος και το ύψος, την αλλαγή μεγέθους και τις μετατροπές που θέλουμε να κάνουμε στο μορφότυπο. Ειδικά στη περίπτωση της συμπίεσης, έχουμε τη δυνατότητα να γλιτώσουμε χώρο στις συσκευές μας αφού μπορούμε να πετύχουμε συμπίεση που η αλλοίωσή της δεν θα είναι εμφανή στο «μάτι». 

Το Crushee δέχεται αρχεία JPEG, PNG, GIF, SVG και WebP, τα οποία μπορούν να μετατραπούν σε JPEG, PNG ή WebP. Ένα χρήσιμο εργαλείο για ομαδική βελτιστοποίηση και αλλαγή μεγέθους εικόνων το οποίο είναι διαθέσιμο δωρεάν για υπολογιστές με Windows και Mac λειτουργικά συστήματα. 

Έκδοση: 2.3.0 
Μέγεθος: 68 - 84 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All, Mac
Κατασκευαστής: Xander Frangos
Πηγή: crushee.app
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram