Awesome Duplicate Photo Finder - Δωρεάν πρόγραμμα που βρίσκει τις διπλές φωτογραφίες

βρες τις διπλές εικόνες που έχεις στον υπολογιστή σου

Το Awesome Duplicate Photo Finder είναι ένα δωρεάν και χρήσιμο πρόγραμμα για Windows, το οποίο παρέχει έναν απλό τρόπο για να βρούμε και να αφαιρέσουμε διπλότυπες φωτογραφίες που υπάρχουν στον υπολογιστή μας. Είναι απλό στη χρήση και γρήγορο. Σαρώνει, εντοπίζει και μας ειδοποιεί για παρόμοιες ή διπλές φωτογραφίες. Σημαντική παράμετρος είναι ότι μας δίνει το ποσοστό ομοιότητας που βρέθηκε μεταξύ των εικόνων.
Εφόσον τις βρει, μπορούμε άμεσα να διαγράψουμε τις επιλεγμένες εικόνες. Το Awesome Duplicate Photo Finder μπορεί να συγκρίνει εικόνες που έχει αλλαχτεί το μέγεθός τους ή ακόμα και εικόνες με διορθωμένα χρώματα (ασπρόμαυρες φωτογραφίες κ.λπ.). Υποστηρίζει όλους τους γνωστούς τύπους εικόνας όπως: JPG, BMP, GIF, PNG, TIFF, CR2 (Canon RAW).

Στο download link που θα δεις στο τέλος του άρθρου, μπορείς να κατεβάσεις το πρόγραμμα από την επίσημη σελίδα ως εγκαταστάσιμο αρχείο και ως portable (χωρίς εγκατάσταση). 

Έκδοση: 1.2
Μέγεθος: 1.2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής:Duplicate Finder
Πηγή: duplicate-finder.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram