Google Flights - Η απόλυτη δωρεάν πλατφόρμα αναζήτησης πτήσεων από την Google

Αναζητούμε πτήσεις παρέα με την Google

Το Google Flights είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία αναζήτησης κρατήσεων πτήσεων που διευκολύνει την αγορά αεροπορικών εισιτηρίων μέσω τρίτων προμηθευτών. 

Όπως κάθε εργαλείο αναζήτησης, μας επιτρέπει να αναζητάμε πτήσεις ανά τοποθεσία και ημερομηνία. Όμως, όπως η αναζήτηση ιστού ή εικόνων της Google, περιλαμβάνει επίσης πολλά εργαλεία που θα μας βοηθήσουν να περιορίσουμε τις πτήσεις και να βρούμε ακριβώς αυτό που ψάχνουμε. 

Για παράδειγμα, μπορούμε να φιλτράρουμε τα αποτελέσματά μας κατά τιμή, ώρα αναχώρησης ή άφιξης, αριθμό στάσεων και άλλα. 

Το Google Flights μας επιτρέπει επίσης να κάνουμε αναζήτηση με χάρτη, μια λειτουργία που δεν έχουμε δει να γίνεται καλά σε κανέναν άλλο ιστότοπο. Όταν φτάσουμε στην κεντρική σελίδα των Πτήσεων Google, θα δούμε έναν χάρτη με κέντρο το αεροδρόμιο της χώρας μας, με διάφορες πόλεις και ναύλους να επισημαίνονται σε όλο τον κόσμο.

Αναζήτηση με το Google Flights. Ενδεικτικά δρομολόγια από Ελλάδα



Δείτε ένα βίντεο για το Google Flights



To Google Flights εμφανίζει ακόμη και τις διαφορές τιμών μεταξύ των βασικών οικονομικών ναύλων, των οικονομικών ναύλων, των οικονομικών καθισμάτων με επιπλέον χώρο για τα πόδια, και μερικές φορές ακόμη και ναύλους first class.

Κατασκευαστής: Google
Πηγή: about.google
Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram