«Νίκολα Τέσλα: Ο άνθρωπος που εφηύρε τον 20ο αιώνα» Δωρεάν βιβλίο με 100 αποφθέγματα του Νικόλα Τέσλα

Νικόλα Τέσλα: Ο άνθρωπος που ευφηύρε το 20ο αιώνα


Το βιβλίο με τη συλλογή αποφθεγμάτων «Νίκολα Τέσλα: Ο άνθρωπος που εφηύρε τον 20ο αιώνα» διανέμεται ελεύθερα στο διαδίκτυο σε μορφή ψηφιακού βιβλίου υπό την άδεια Creative Commons BY-NC-SA και αυτό χάρη στον Γιάννη Φαρσάρη και την Ανοικτή Βιβλιοθήκη, της οποίας είναι εμπνευστής και δημιουργός. 

Ένα καλαίσθητο βιβλίο με συγκεντρωμένο υλικό από εκατό φράσεις του Νομπελίστα Νικόλα Τέσλα, του ανθρώπου που καθόρισε την πορεία του κόσμου σε αυτό τον πλανήτη, αφού είναι αυτός που προσέφερε στην ανθρωπότητα εφευρέσεις όπως το εναλλασσόμενο ρεύμα, το πολυφασικό σύστημα, το πηνίο τέσλα, την ακτινογραφία, τα ραδιοκύματα, το ραδιόφωνο, το ραντάρ κ.α., ανοίγοντας το δρόμο για τον εξηλεκτρισμό του πλανήτη.

Αγαπημένη μου, προφητική του φράση είναι η παρακάτω: 

Μέσα σε λίγα χρόνια μια απλή και φθηνή συσκευή, εύκολη στη μεταφορά, θα επιτρέπει σε κάποιον στη στεριά ή στη θάλασσα να λάβει τις κύριες ειδήσεις, να ακούσει μια διάλεξη, ένα τραγούδι ή ένα μουσικό όργανο, που μεταφέρεται από οποιαδήποτε περιοχή στην υδρόγειο.

Το βιβλίο μπορείς να το κατεβάσεις εντελώς δωρεάν από τον σύνδεσμο που ακολουθεί στο τέλος του άρθρου

Είδος αρχείου: PDF, ePub, Kindle mobi
Μέγεθος: 1.1 MB
Σελίδες: 109
Συγγραφέας: Νικόλα Τέσλα
Πηγή/δημιουργία βιβλίου: Γιάννης Φαρσάρης, Openbook.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram