AutoVaras - Μία δωρεάν εφαρμογή που δεν πρέπει να λείπει από κανένα Android Auto

Android car assistant app

Ολοένα και περισσότεροι κατασκευαστές αυτοκινήτων εξοπλίζουν τα νέα τους οχήματα με μεγάλες οθόνες, οι οποίες συνοδεύονται συχνά από το αγαπημένο Android Auto. Το παραπάνω πέρα από τις δεκάδες επιλογές στον χώρο της ψυχαγωγίας εν κινήσει ή και της πλοήγησης, μας δίνει τη δυνατότητα και για άλλες χρήσιμες λειτουργίες.

Το AutoVaras είναι μία δωρεάν εφαρμογή που σίγουρα θα φανεί χρήσιμη σε όλους τους ιδιοκτήτες οχημάτων που υποστηρίζουν Android Auto. Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό ημερολόγιο, το οποίο κρατά διάφορα στοιχεία για το όχημά μας και καλείται να μας ενημερώσει.

Χρησιμοποιώντας το AutoVaras έχουμε τη δυνατότητα καταχώρησης των σέρβις του αυτοκινήτου, την ημερομηνία λήξης της ασφάλειας, των τελών κυκλοφορίας, της κάρτας καυσαερίων κ.α, ενώ υπάρχει σύστημα ειδοποίησης για το πότε λήγουν και να μην κινδυνεύσουμε από κάποιο πρόστιμο ή πιθανή βλάβη του οχήματος, λόγω μη πραγματοποίησης του σέρβις. 

Σίγουρα πρόκειται για μία χρήσιμη εφαρμογή, η οποία μάλιστα είναι αρκετά απλή και δεν φορτώνει τη συσκευή, ή μάλλον καλύτερα το όχημά μας, με διαφημίσεις ή ενοχλητικές ενδείξεις «ξεκλειδώματος» περισσότερων λειτουργιών.

Έκδοση: 7.6
Μέγεθος: 5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android (6+)
Κατασκευαστής: Omnipisix
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram