TVWeb Browser - Ο πιο εύχρηστος internet browser για smart τηλεοράσεις με Android TV

Δωρεάν εύχρηστος browser για Android TV


Με ολοένα και περισσότερους να επενδύουν σε μία smart τηλεόραση με λειτουργικό Android TV, είναι λογικό να έχει δημιουργηθεί η ανάγκη για τους κατάλληλους browsers στη συγκεκριμένη πλατφόρμα. Ένα από τα «κουσούρια» του Android TV είναι το γεγονός πως δεν έχει πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στο Google Play.

Επομένως μία εφαρμογή πρέπει να είναι κατάλληλα προσαρμοσμένη για χρήση σε Android TV προκειμένου να μπορέσει να εγκατασταθεί εύκολα σε μία smart TV μέσω του Google Play. Ο TV Web Browser είναι ένας από τους -ελάχιστους για την ώρα- φυλλομετρητές που είναι συμβατοί με το Android TV. Για να τον εγκαταστήσουμε αρκεί να τον αναζητήσουμε στο Google Play της τηλεόρασης μας.

Βέβαια αυτό σημαίνει πως ο TV Web Browser έχει προσαρμοστεί πλήρως στο περιβάλλον μίας smart τηλεόρασης. Μέσα από ένα πολύ χρηστικό περιβάλλον μπορούμε να διαβάσουμε ειδήσεις, να δούμε βίντεο αλλά να χρησιμοποιήσουμε λειτουργίες ενός συμβατικού browser όπως η αναζήτηση και η καταγραφή ιστορικού. 
 
Παράλληλα, ο TV Web Browser υποστηρίζει πολλές μηχανές αναζήτησης για εύκολα και γρήγορα αποτελέσματα, αλλά και σελιδοδείκτες για να μην αναγκαζόμαστε να πληκτρολογούμε κάθε φορά με το -πολλές φορές δύσχρηστο- πληκτρολόγιο οθόνης. Ωστόσο, ακόμη και η πλοήγηση στις ιστοσελίδες γίνεται με ευκολία, αφού μπορούμε να χρησιμοποιούμε το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης!

Έκδοση: 1.5.8
Μέγεθος: 6.1MB
Λειτουργικό σύστημα: Android (TV)
Κατασκευαστής: Rarity
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram