BlueLife KeyFreeze - Κλείδωσε πληκτρολόγιο και ποντίκι και άσε τους άλλους να ψάχνονται

Μπλόκαρε πληκτρολόγιο και ποντίκι στα Windows με μια κίνηση


Το BlueLife KeyFreeze είναι μια δωρεάν εφαρμογή για Windows που απενεργοποιεί το πληκτρολόγιο και το ποντίκι του υπολογιστή με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς να τον χρησιμοποιήσει. Αν έχεις παιδιά, θα με θυμηθείς φίλε μου, ναι εσύ που απορείς γιατί να υπάρχει μια τέτοια εφαρμογή. 
Το πρόγραμμα δουλεύει με πολύ απλό τρόπο. Από τη στιγμή που θα το κατεβάσεις και το τρέξεις, το εικονίδιο της εφαρμογής θα «κάτσει» στη system tray του υπολογιστή σου, δηλαδή κάτω δεξιά στην επιφάνεια εργασίας, εκεί που βρίσκεται το ρολόι .

Το κλείδωμα του πληκτρολογίου και του ποντικιού επιτυγχάνεται με τον προεπιλεγμένο συνδυασμό πλήκτρων Ctrl+Alt+F. Αυτό μπορείς να το αλλάξεις με ό,τι συνδυασμό θέλεις. Με τον ίδιο συνδυασμό, ξεκλειδώνει. 

Μέσα από τις ρυθμίσεις του προγράμματος υπάρχουν διάφορες επιλογές, όπως να κλειδώνεις μόνο το πληκτρολόγιο ή το ποντίκι, να αλλάξεις τον συνδυασμό κλειδώματος, να βάλεις αντίστροφη μέτρηση σε δευτερόλεπτα πριν το κλείδωμα, να ξεκινάει το κλείδωμα με την εκκίνηση του υπολογιστή και πολλά άλλα. 

Το μενού του προγράμματος, είναι μεταφρασμένο στην Ελληνική γλώσσα και επίσης το KeyFreeze είναι portable, δηλαδή δεν χρειάζεται εγκατάσταση στον υπολογιστή. 

Έκδοση: 1.4
Μέγεθος: 912 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: sordum.org
Πηγή: sordum.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram