«Κωδικό όνομα: Αφύπνιση» - Δωρεάν Μυθιστόρημα του Μίνωα-Αθανάσιου Καρυωτάκη

Κωδικό όνομα: Αφύπνιση - Δωρεάν μυθιστόρημα


Περίληψη του βιβλίου
Αποκαλούν τους εαυτούς τους χαρισματικούς. Οι άνθρωποι γύρω τους λένε ότι είναι μεταλλαγμένοι ή φρικιά. Σε μια σύγχρονη Νέα Υόρκη, δύο αδέρφια καταλύουν τους δεσμούς αίματος. Ο Πίτερ Μακλόγκαν και ο Λεξ Μπάρελντ γίνονται θανάσιμοι αντίπαλοι παλεύοντας ο πρώτος να αφυπνίσει έναν πανίσχυρο δαίμονα, ο δεύτερος να τον αποτρέψει. Ο Ντέιβιντ Μπέικερ, πρώην ρεπόρτερ και νυν ντελιβεράς σε πιτσαρία αγνοεί τον ρόλο που θα παίξει στον αγώνα του Καλού και του Κακού.

Το μενταγιόν-κλειδί της αφύπνισης τους δαίμονα ανοίγει την πύλη για να καταλυθεί η ισορροπία των πάντων. Όταν ο Μπέικερ και το μενταγιόν εξαφανίζονται, η κλεψύδρα του χρόνου αναποδογυρίζει.

Σ’ αυτό το καταιγιστικό μυθιστόρημα, κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Κάθε χάρισμα είναι και κατάρα. Κάθε άνθρωπος υπάρχει για κάποιο λόγο.

Ένα δωρεάν μυθιστόρημα που μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν σε PDF, ePub, αλλά και ως Android book από τον συγγραφέα Μίνωα-Αθανάσιο Καρυωτάκη, ο οποίος μας απασχόλησε ακόμα μία φορά με το βιβλίο «Μια σειρά από τρομαχτικά γεγονότα»


Είδος αρχείου
: PDF, ePub, Android Book
Μέγεθος: 2.5 MB
Σελίδες: 180
Συγγραφέας: Μίνως-Αθανάσιος Καρυωτάκης
Πηγή: Εκδόσεις Σαΐτα
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram