Spotify - Η δωρεάν έκδοση της συνδρομητικής υπηρεσίας μουσικής είναι πιο τίμια απ' όσο πιστεύεις

Δωρεάν μουσική και podcast Spotify

Η συνδρομητική υπηρεσία αναπαραγωγής μουσικής Spotify δεν χρειάζεται συστάσεις. Εδώ και αρκετά χρόνια αποτελεί την πρώτη επιλογή όλων όσων θέλουν να έχουν πρόσβαση σε μία βιβλιοθήκη εκατομμυρίων τραγουδιών και podcast, όπου και αν βρίσκονται, οποιαδήποτε συσκευή και αν χρησιμοποιούν. Ωστόσο, αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι πως η δωρεάν έκδοση του Spotify, είναι αρκετά τίμια.

Όπως και στην επί πληρωμή, έτσι και εδώ, ο χρήστης μπορεί να ανακαλύψει νέα μουσικά κομμάτια και είδη, μέσα από τις προεπιλεγμένες playlist του Spotify. Εννοείται δε, πως μπορεί να φτιάξει και τη δική του λίστα, τοποθετώντας σε αυτή τα τραγούδια της αρεσκείας του. Η αναπαραγωγή των λιστών γίνεται σε καλή ποιότητα, ενώ λόγω της δωρεάν έκδοσης υπάρχουν κάποιες διαφημίσεις, ευτυχώς όχι σε πολύ ενοχλητικό βαθμό. Παράλληλα, ο χρήστης μπορεί να κάνει λιγότερα skip σε κομμάτια, κάτι που ίσως και να μην αποτελεί πρόβλημα, αφού όλα τα κομμάτια τα έχει επιλέξει ήδη αυτός.

Η δωρεάν έκδοση του Spotify περιλαμβάνει και τα podcast. Εδώ ο ακροατής μπορεί να περιηγηθεί σε μία βιβλιοθήκη χιλιάδων podcast, στα Ελληνικά και στα Αγγλικά. Τα θέματα ποικίλουν, από τεχνολογία, video games και ταινίες, μέχρι επιστήμες, απλές συζητήσεις, ζώδια ή αθλητικά. Η δωρεάν έκδοση του Spotify δεν μας επιτρέπει να αποθηκεύσουμε ένα podcast στη συσκευή μας αλλά απαιτεί να είμαστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο για να το ακούσουμε, όπως συμβαίνει και με τα τραγούδια.

Παρακάτω θα βρεις συνδέσμους που οδηγούν στις εκδόσεις του Spotify για υπολογιστές Windows και smartphone με Android και iOS. Βέβαια υπάρχει και η web εφαρμογή του Spotify, η οποία είναι πάρα πολύ λειτουργική και προσβάσιμη από οποιαδήποτε συσκευή.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS, Windows, MacOS
Κατασκευαστής: Spotify
Πηγή: Spotify.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram