«Είμαστε στον Αέρα» - δωρεάν όλα τα επεισόδια της θρυλικής σειράς

Είμαστε στον Αέρα - δωρεάν όλα τα επεισόδια της θρυλικής σειράς

Το Είμαστε στον αέρα είναι μία ελληνική σειρά που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega παραγωγής του 1997-1999. Αυτές τις δύο σεζόν παίχτηκαν συνολικά 51 επεισόδια. Το σενάριο έγραψαν ο Θοδωρής Μανίκας και ο Παναγιώτης Κούστας, ενώ σκηνοθετήθηκε από τον Νίκο Κουτελιδάκη στον πρώτο κύκλο και από την Μύρνα Τσάπα στον δεύτερο κύκλο. 

Οι πρωταγωνιστές της σειράς είναι οι ταλαντούχοι ηθοποιοί: Άκης Σακελλαρίου, Στέλιος Μάινας, Ιεροκλής Μιχαηλίδης και Θοδωρής Αθερίδης. Φυσικά παίζουν πολλοί ακόμα αξιόλογοι ηθοποιοί όπως Αφροδίτη Σημίτη, Αλεξάνδρα Παυλίδου, Ελένη Ζιώγα, Δήμητρα Ματσούκα, Δημήτρης Πουλικάκος, Δημήτρης Σταρόβας, Σοφία Μυρμηγκίδου, Ελέϊν Ίστμαν, Στέφανος Κυριακίδης και ο Δημήτρης Πετρόπουλος. 

Υπόθεση
Από μια σειρά συμπτώσεων, τέσσερις παλιοί συμμαθητές, τριανταπεντάρηδες σήμερα, ξαναβρίσκονται μαζί. Και, από μια σειρά παρανοϊκών εμμονών, ξεκινούν έναν ραδιοφωνικό σταθμό, εις ανάμνησιν ενός Γυμνασιακού Ραδιοπειρατικού τους επιτεύγματος.

Μπορείς να δεις όλα τα επεισόδια της σειράς από το Youtube σε πολύ καλή ανάλυση εντελώς δωρεάν: 



Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram