Email Checker - Ελέγχουμε την εγκυρότητα ενός email

Έλεγχος εγκυρότητας ενός email με το Email Checker

Το Email Checker είναι ένα απλό μικρό και δωρεάν online εργαλείο για να μπορούμε να επαληθεύουμε την εγκυρότητα των διευθύνσεων email. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση, αφού το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πληκτρολογήσουμε στο ειδικό κενό πεδίο τη διεύθυνση email που θέλουμε να ελέγξουμε και πατάμε το κουμπί ελέγχου (Check). Στη συνέχεια, μας αναφέρει αν το email είναι πραγματικό ή ψεύτικο. Δεν χρειάζεται καμία εγγραφή και μπορείς να κάνεις τον έλεγχο σε δευτερόλεπτα. 
 
σ.σ: Μερικές φορές, δεν μπορεί να προβλέψει σωστά και μπορεί να σου βγάλει μήνυμα πως απέτυχε η γνησιότητα του email. Πιθανόν αυτό γίνεται επειδή ορισμένοι πάροχοι email έχουν θέσει κάποια όρια και περιορισμούς ή απλώς δεν τους αρέσει κανένας έλεγχος επαλήθευσης!  

Το δοκίμασα με τα δικά μου email που διαθέτω στο Gmail, και τα επαλήθευσε σωστά. Εδώ, αξίζει να πούμε πως στη δωρεάν έκδοση του προγράμματος, μπορεί να ελέγξει μέχρι και 5 διευθύνσεις email ανά μία ώρα. 

• Πήγαινε στην εφαρμογή: Email Checker

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram