Επίδομα Παιδιού 2022 - Μόλις άνοιξε η πλατφόρμα

Επίδομα Παιδιού 2022


Η πλατφόρμα Α21 για το επίδομα παιδιού άνοιξε μόλις σήμερα 1η Μαρτίου και οι δικαιούχοι θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 11 Μαρτίου 2022.

Πρέπει να γνωρίζουμε ότι το δικαιούμενο ποσό θα υπολογιστεί βάσει των εξαρτώμενων τέκνων που θα δηλωθούν στο Α21 του 2022 και του συνολικού οικογενειακού εισοδήματος που οι δικαιούχοι είχαν το φορολογικό έτος 2021.
Μέχρι όμως την υποβολή της Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος τρέχοντος έτους, θα λαμβάνονται υπόψη για τον υπολογισμό του δικαιούμενου ποσού τα εισοδήματα του φορολογικού έτους 2020.

Σημαντικό: Για να χορηγηθεί το επίδομα, η αίτηση πρέπει να υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί και όχι η αίτηση που απλά έχει αποθηκευτεί.  

Μπαίνουμε στην εφαρμογή με τα διαπιστευτήρια TaxisNet. και θα πρέπει επιβεβαιώσουμε τον ΑΜΚΑ και να συναινέσουμε στην επεξεργασία των στοιχείων που απαιτούνται, δηλαδή τα δικά μας, του/της συζύγου ή του αντισυμβαλόμενου στο σύμφωνο συμβίωσης και των προστατευόμενων τέκνων μας. 

Καλή επιτυχία! 

• Είσοδος στην εφαρμογή: Επίδομα Παιδιού 2022


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram