FotMob - Δωρεάν εφαρμογή για ζωντανή ενημέρωση και ειδοποιήσεις για σκορ αγώνων ποδοσφαίρου

FotMob live score εφαρμογή super league

Το FotMob είναι μία κορυφαία δωρεάν εφαρμογή με ζωντανά σκορ για αγώνες ποδοσφαίρου. Σε αντίθεση με άλλες live score εφαρμογές το FotMob επικεντρώνεται στο ποδόσφαιρο και όχι σε περισσότερα αθλήματα, καλύπτοντάς το με λεπτομέρεια. 

Όπως οι περισσότερες εφαρμογές του είδους, το FotMob μας ειδοποιεί για την εξέλιξη ενός αγώνα. Σε πραγματικό χρόνο έχουμε όχι μόνο ενημέρωση για τα γκολ που μπαίνουν, αλλά όλων των στατιστικών ενός αγώνα, όπως κάρτες, ασίστ, πέναλτι και πληροφορίες για όποια αλλαγή γίνει στη σύνθεση των ομάδων. Φυσικά, η εφαρμογή διαθέτει ενημερωμένες βαθμολογίες από περισσότερα από 100 πρωταθλήματα, μαζί με το πρόγραμμά τους και τους κορυφαίους σκόρερ. Εκτός από τα παραπάνω, υπάρχει και η κατηγορία των ειδήσεων, η οποία είναι πολύ ενδιαφέρουσα για όσους γνωρίζουν αγγλικά, καθώς θα αντικαταστήσει τις αθλητικές εφημερίδες.

Εμείς, αρκεί να προσθέσουμε τις ομάδες που υποστηρίζουμε ως αγαπημένες και δεν θα ξαναχάσουμε ούτε... κόρνερ τους. Ανάμεσα στα πρωταθλήματα που υποστηρίζονται είναι η Premier League, η La Liga, η Bundesliga, η Serie A, η ελληνική Super League, αλλά και διοργανώσεις όπως το Champions League και το Europa League. Η λίστα είναι πραγματικά ατελείωτη, ενώ σε κάποιους αγώνες υπάρχει δωρεάν κάλυψη με ήχο, σαν ραδιόφωνο, στα Αγγλικά.

Το FotMob διατίθεται εντελώς δωρεάν για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android και iOS. Παράλληλα, υπάρχει και η σχετική ιστοσελίδα, για όσους προτιμούν να ενημερώνονται μέσω υπολογιστή.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: FotMob AS
Πηγή: fotmob.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram