HiBy Music - Δωρεάν εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικών κομματιών με ήχο υψηλής ποιότητας

Αναπαραγωγή lossless αρχείων μουσικής Android iOS

Ο γνωστός κατασκευαστής συσκευών αναπαραγωγής μουσικής HiBy, έχει τη δική του δωρεάν εφαρμογή για συσκευές με λειτουργικό Android και iOS. Το HiBy Music δεν θα μπορούσε παρά να είναι αφιερωμένο στους audiophiles και στους φίλους της μουσικής.

Πρόκειται για μία δωρεάν εφαρμογή που επικεντρώνεται στην αναπαραγωγή αρχείων ήχου υψηλής ποιότητας. Το HiBy Music υποστηρίζει αρχεία MP4, AAC, WAV και FLAC. Ο αποκωδικοποιητής του είναι υψηλής ποιότητας και καταφέρνει να παράξει ήχο υψηλής ποιότητας, υποστηρίζοντας μέχρι και εξωτερικά USB DAC!

Βέβαια, εκτός από τα χαρακτηριστικά που είναι αφιερωμένα στους «ψαγμένους», το HiBy έχει όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες που είναι απαραίτητες για μία εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής για καθημερινή χρήση, όπως ο ισοσταθμιστής 10 σημείων και διάφορες επιλογές παραμετροποίησης της εμφάνισής του, ανάμεσά τους και το dark mode.
 
Το HiBy Music προσφέρεται εντελώς δωρεάν μέσω του Google Play και του App Store, για smartphone και tablet με λειτουργικό σύστημα Android και iOS, αντίστοιχα.

Έκδοση: 4.1
Μέγεθος: 39MB
Λειτουργικό σύστημα: Android (4.4+)
Κατασκευαστής: HibyMusic
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram