Αγγελίες Insomnia - Χιλιάδες αγγελίες μεταχειρισμένων προϊόντων τεχνολογίας

ιστοσελίδα με αγγελίες smartphone laptop playstation

Αν είσαι παλιός στο Ελληνικό διαδίκτυο αποκλείεται να μη γνωρίζεις το Insomnia.gr. Πρόκειται για ένα πασίγνωστο τεχνολογικό site το οποίο, ανάμεσα σε άλλα, διατηρεί μία τεράστια κοινότητα χρηστών που ασχολούνται με τις αγγελίες.

Επισκεπτόμενος την ιστοσελίδα και κατευθυνόμενος στην κατηγορία των αγγελιών ένας νέος κόσμος θα ανοίξει μπροστά σου. Είτε ψάχνεις για μεταχειρισμένο smartphone, είτε για laptop, είτε για ένα βιντεοπαιχνίδι ή έναν υπολογιστή, ακόμα και για κάτι πιο εξειδικευμένο, οι πιθανότητες λένε πως στο Insomnia.gr θα καταφέρεις να το βρεις. Οι κατηγορίες των αγγελιών στο Insomnia.gr είναι πολύ καλά οργανωμένες, ενώ υπάρχει και μία ισχυρή μηχανή αναζήτησης.

Το καλύτερο βέβαια είναι το σύστημα αξιολογήσεων. Καθένας διατηρεί έναν λογαριασμό και είτε πουλάει κάτι είτε αγοράζει, αξιολογείται για τη συμπεριφορά του στη συναλλαγή. Αυτή θα χαρακτηριστεί ως θετική ή αρνητική, ενώ μπορεί να προστεθεί και σχόλιο Έτσι πριν αποφασίσεις να προχωρήσεις στην αγορά κάποιου αντικειμένου μπορείς να ελέγξεις τον λογαριασμό του πωλητή και να κάνεις πίσω αν κάτι φαίνεται ύποπτο ή δεν έχει αρκετές αξιολογήσεις. Βέβαια ισχύει αυτό που γίνεται στις άλλες ιστοσελίδες αγοροπωλησιών, πρέπει πάντα να προσέχουμε τι αγοράζουμε, να αποφεύγουμε τις μεγάλες αγορές από απόσταση και να προτιμάμε αγγελίες με φωτογραφίες που μοιάζουν πραγματικές.

Η συμμετοχή στην κοινότητα του Insomnia.gr είναι εντελώς δωρεάν και ο καθένας μπορεί να φτιάξει λογαριασμό για να ξεκινήσει να πουλάει και να αγοράζει αντικείμενα. Στις πωλήσεις υπάρχει ένα όριο δύο αγγελιών ανά εβδομάδα ώστε να μη χρησιμοποιούνται για «πονηρούς» σκοπούς.

Επισκεφθείτε τις αγγελίες της ιστοσελίδας: Insomnia.gr (Αγγελίες)

Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram