Kaave - Η καφετζού στο κινητό σου, με εκατομμύρια φανς ανά τον κόσμο

Η καφετζού στο κινητό σου

Είναι διασκεδαστική;
 Φυσικά και είναι, αν θέλεις βέβαια να ξοδεύεις το χρόνο σου σε πράγματα ανούσια. Αυτό είναι προσωπική άποψη, οπότε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα! 

Είναι αληθινή; Θα έπρεπε να ήσουν ο πιο αφελής άνθρωπος στον κόσμο για να πιστέψεις σε κάτι τέτοιο!

Κι όμως φίλες και φίλοι, η διαδικτυακή καφετζού έρχεται στις κινητές συσκευές μας και μάλιστα με τεράστια επιτυχία. Πάνω από 30.000.000 χρήστες έχουν κατεβάσει την Kaave, τη δωρεάν εφαρμογή για Android και iOS συσκευές που έχει συγκεντρώσει 4.8 αστέρια μόνο στο Google Play Store και είναι από τις μεγαλύτερες βαθμολογίες που έχει λάβει εφαρμογή! 
Να κλάψουμε ή να γελάσουμε; Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε, αλλά βλέποντας τα περισσότερα σχόλια για τη συγκεκριμένη εφαρμογή να είναι όπως το screenshop παρακάτω, τότε το συμπέρασμα δικό σου:

Η καφετζού στο κινητό σου


Σύμφωνα με τους δημιουργούς της εφαρμογής, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, τραβάς και στέλνεις φωτογραφίες από το φλιτζάνι και το πιατάκι του καφέ με το κινητό σου, και η Καφετζού θα σου κάνει προσωπικές προβλέψεις. 

Η εφαρμογή το πάει και ένα βήμα παραπάνω αφού υπάρχουν παραπάνω από μία καφετζούδες, η κάθε μία στο είδος της! Οι φίλες της Καφετζούς: η θεία Μαρία και η Γιασεμίν, περιμένουν το φλιτζάνι σου! Η θεία Μαρία, ειδική στα θέματα του έρωτα, των σχέσεων και της οικογενειακής ζωής, και η Γιασεμίν, ειδική στις προβλέψεις για φιλίες, την επαγγελματική ζωή και τις οικονομικές προοπτικές, βρίσκονται δίπλα σου κάθε στιγμή...

...και κάπου εδώ σταματάω την περιγραφή και πάω να κατεβάσω την εφαρμογή! 

Έκδοση: 2.3.9 (Android), 3.7.6 (iOS)
Μέγεθος: 131 MB (Android), 372 MB (iOS)
Λειτουργικό σύστημα: Android 7.0+, iOS 13+
Κατασκευαστής:Didilabs BV
Πηγή: kafemanteio.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal